OOOO

OOOO
Η ΕΛΛΑΔΑ ΘΑ ΝΙΚΗΣΕΙ ΜΙΑ ΝΕΑ ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ ΤΟΥ ΕΛΛΗΝΙΣΜΟΥ ΞΗΜΕΡΩΝΕΙ

Σάββατο 27 Σεπτεμβρίου 2014

Χρυσή Αυγή | Η γελοιότητα «χτύπησε κόκκινο»: Πακιστανός από το διαδίκτυο βαπτίστηκε «Χρυσαυγίτης» και η φωτογραφία «στοιχείο»!

Χρυσή Αυγή | Η γελοιότητα «χτύπησε κόκκινο»: Πακιστανός από το διαδίκτυο βαπτίστηκε «Χρυσαυγίτης» και η φωτογραφία «στοιχείο»!Σάββατο, 27 Σεπτεμβρίου 2014 - 13:39

      46
Από το πρωί κυκλοφορεί στο διαδίκτυο άρθρο από το «Βήμα», το οποίο είναι ενδεικτικό της γελοιότητας του κατηγορητηρίου εναντίον της Χρυσής Αυγής, αλλά και του πολιτικού ελατηρίου της όλης διώξεως.
Στο συγκεκριμένο άρθρο γίνεται λόγο για «Αλ Κάιντα» εκπαίδευση μελών της Χρυσής Αυγής. Πάμε να δούμε, όμως, τα «νέα καυτά στοιχεία» που παρουσιάζει σήμερα το «Βήμα» και αναπαράγουν οι χαχόλοι του διαδικτύου.
EIΝΑΙ ΚΟΙΝΟ ΜΥΣΤΙΚΟ ΟΤΙ ΟΙ ΞΕΝΟΙ ΑΝΘΕΛΛΗΝΕΣ ΕΙΝΑΙ ΣΥΝΗΘΩΣ ΚΑΤΩ ΤΟΥ ΜΕΤΡΙΟΥ ΠΝΕΥΜΑΤΙΚΟΥ ΕΠΙΠΕΔΟΥ ΑΛΛΑ ΟΤΙ ΜΑΖΙ ΜΕ ΚΑΠΟΙΟΥΣ  <ΕΛΛΗΝΕΣ>ΘΑ ΕΦΤΑΝΑΝ ΣΤΟ ΔΙΑΝΟΗΤΙΚΟ ΕΠΙΠΕΔΟ IQ ΡΑΔΙΚΙΟΥ.....Ε  ....ΔΕΝ ΤΟ ΠΕΡΙΜΕΝΑΜΕ
«Αίσθηση προκαλεί μία από τις φωτογραφίες στην οποία μέλος της ΧΑ κρατά στα χέρια του αντιαρματικό εκτοξευτήρα Low», γράφει το καταγέλαστο ρεπορτάζ αναφερόμενο στην παραπάνω φωτογραφία.
Κάνοντας μία απλή αναζήτηση στο διαδίκτυο βλέπουμε ότι ο άνθρωπος που απεικονίζεται στην φωτογραφία προφανώς δεν είναι Χρυσαυγίτης, ενώ η φωτογραφία «στοιχείο» της δικογραφίας είναι από το διαδίκτυο. Παρακάτω παρουσιάζουμε μία ακόμα φωτογραφία του ίδιου ανθρώπου, ώστε να χρησιμοποιηθεί και αυτή ως «στοιχείο».
Όπως φαίνεται από την φωτογραφία ο εν λόγω είναι "προφανώς Χρυσαυγίτης", αλλά από την... Τοπική Οργάνωση Μπαγκλαντές!
Διαβάστε περισσότερα: http://www.xryshaygh.com/index.php/enimerosi/view/h-geloiothta-chtuphse-kokkino-pakistanos-apo-to-diadiktuo-baptisthke-chrusa#ixzz3EWn9donr

1 σχόλιο: