OOOO

OOOO
Η ΕΛΛΑΔΑ ΘΑ ΝΙΚΗΣΕΙ ΜΙΑ ΝΕΑ ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ ΤΟΥ ΕΛΛΗΝΙΣΜΟΥ ΞΗΜΕΡΩΝΕΙ

Τρίτη 16 Σεπτεμβρίου 2014

Χρυσή Αυγή | Η Φωνή του Λαού: Μηνύματα - Επιστολές: Τετάρτη 17 Σεπτεμβρίου 2014

Χρυσή Αυγή | Η Φωνή του Λαού: Μηνύματα - Επιστολές: Τετάρτη 17 Σεπτεμβρίου 2014Τετάρτη, 17 Σεπτεμβρίου2014 - 01:25

      1
Η Φωνή του Λαού: Μηνύματα - Επιστολές: Τετάρτη 17 Σεπτεμβρίου 2014
Για άλλη μια φορά «στοιχεία φωτιά» που «καίνε» την Χ.Α κυκλοφόρησαν στα κανάλια. Όπως πολύ σωστά επεσήμανε και η ανακοίνωση του κόμματος το μόνο που τους έμεινε είναι οι ψευδομάρτυρες, μια και κανένα άλλο στοιχείο δεν μπόρεσαν να βρουν. 
Αντί όμως να πουν ότι η Χ.Α είναι το μόνο κόμμα με πιστοποιητικά τιμιότητας, από το ΣΔΟΕ την Αντιτρομοκρατική και την Αστυνομία που έψαξαν άλλα δεν βρήκαν τίποτε, προβάλλουν πρώην μέλη ή ψηφοφόρους ή απλώς καιροσκόπους να μαρτυρούν (δεν κατάλαβα τι) εναντίον της. 
Αν θέλουν να δούμε τι λένε πρώην μέλη άλλων κομμάτων, δεν έχουμε εμείς ανάγκη να δούμε άτομα που περάσαν μια βόλτα από τα γραφεία των κομμάτων η είχαν μια θέση σε κάποιο γραφείο της βουλής. Έχουμε πρώτο και καλύτερο τον Σαμαρά του 1993, να λέει τα μύρια όσα για την Ν.Δ, μέχρι τον Καμμένο το 2011. 


Αν θυμηθούμε τι έλεγε ο Αρσένης η ο Τσοβόλας η οι ατελείωτοι αποχωρήσαντες ή διαγραφέντες πρώην υπουργοί και όχι περαστικοί, για το ΠΑΣΟΚ, χωρίς ποτέ να ιδρώσει τ αυτί κανενός εισαγγελέα, μόνο να γελάσουμε μπορούμε με τους “μάρτυρες φωτιά”. Κανένας εισαγγελέας δεν υπήρξε ούτε όταν έφυγαν κατηγορώντας, για να ελέγξει τις καταγγελίες, ούτε όταν γύρισαν με την ουρά στα σκέλια πίσω στην εγκληματική οργάνωση γλείφοντας εκεί που φτύνανε σαν γνήσια και αντάξια της ονομασίας σκουλήκια, να τους κατηγορήσει για συκοφαντία. Μόνο να γελάσουμε μπορούμε, γιατί δεν μπορούμε να αγανακτήσουμε παραπάνω. Το κόμμα που κατά γενική ομολογία είναι το αγαπημένο των υπηρετούντων στα σώματα ασφαλείας κατηγορείται για εγκληματική οργάνωση. Φαίνεται ότι οι αστυνομικοί είναι τελείως ηλίθιοι και δεν ξέρουν ποιος είναι τραμπούκος και εγκληματίας. Ακούσαμε τον Δένδια και τον Σαμαρά να λένε και για μια φορά την αλήθεια. Ότι αν δεν υπήρχαν αυτές οι διώξεις η Χ.Α θα ήταν πάνω από 20%. Μη χαίρονται όμως, γιατί μαζί με την αναδρομική καταβολή της παρανόμως παρακρατούμενης επιχορήγησης, θα γίνει αναδρομική καταβολή και των ψηφοφόρων που προσωρινά εγκλωβίστηκαν στα δήθεν αδιέξοδα του συστήματος
Διαβάστε περισσότερα: http://www.xryshaygh.com/index.php/enimerosi/view/h-fwnh-tou-laou-mhnumata-epistoles-tetarth-17-septembriou-2014#ixzz3DWRReaVo

1 σχόλιο: