OOOO

OOOO
Η ΕΛΛΑΔΑ ΘΑ ΝΙΚΗΣΕΙ ΜΙΑ ΝΕΑ ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ ΤΟΥ ΕΛΛΗΝΙΣΜΟΥ ΞΗΜΕΡΩΝΕΙ

Πέμπτη 5 Σεπτεμβρίου 2013


ΟΛΟΙ ΟΙ ΕΛΛΗΝΕΣ ΓΕΝΝΗΘΗΚΑΜΕ ΧΡΥΣΑΥΓΙΤΕΣ
Όποιος από εμάς μπει στον κόπο να ενδιαφερθεί  λίγο για το τι πραγματικά συμβαίνει ,εναντίον της Πατρίδας και της Φυλής μας μέσα στην ίδια την Πατρίδα μας, θα πάθει σοκ!!

Ο ΕΧΘΡΟΣ ΕΔΩ ΚΑΙ ΑΤΕΛΕΙΩΤΑ ΧΡΟΝΙΑ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΠΙΑ ΠΡΟ ΤΩΝ ΠΥΛΩΝ! ΒΡΙΣΚΕΤΑΙ ΜΕΣΑ ΣΤΗΝ ΠΑΤΡΙΔΑ ΜΑΣ ,ΛΥΚΟΣ ΜΕ ΠΡΟΒΙΑ ΠΡΟΒΑΤΟΥ ΚΑΙ ΔΡΑ ΑΠΡΟΚΑΛΥΠΤΑ ΠΛΕΟΝ ΕΝΑΝΤΙΟΝ ΜΑΣ.
Όταν πια μάθεις την ΑΛΗΘΕΙΑ ΓΙΑ ΤΗΝ ΓΕΝΟΚΤΟΝΙΑ ΠΟΥ ΜΕΧΡΙ ΚΑΙ ΣΗΜΕΡΑ ΕΧΕΙ ΥΠΟΣΤΕΙ Η ΦΥΛΗ ΜΑΣ   δεν υπάρχει γυρισμός ούτε άλλος δρόμος .ΕΙΝΑΙ ΜΟΝΟΔΡΟΜΟΣ ΠΙΑ!
Όλοι οι φόβοι σου υποχωρούν μπροστά στην ΟΡΓΗ σου.  Οργή για την σιωπηλή καταστροφή και γενοκτονία της Φυλής μας πού συνεχίζεται αμείωτα μέχρι σήμερα .Θυμός για εσένα τον ίδιο πού άφησες να γίνουν όλα αυτά εναντίον σου και εναντίον της Πατρίδας σου ΠΟΥ ΜΟΝΟΝ ΑΠΟ ΕΣΕΝΑ ΠΕΡΙΜΕΝΕΙ ΝΑ ΠΡΟΣΤΑΤΕΥΘΕΙ!ΟΡΓΗ πού ο ύπουλος πονηρός και ασήμαντος μπροστά σου  ανθρωπάκος εχθρός σου γελάει πίσω από την πλάτη σου ,γιατί κάθε φορά πού σε γελοιοποιούσε ,σε ξεπουλούσε και σε κατέστρεφε εσύ δεν ήσουν εκεί !Εκείνος ο ίδιος φρόντιζε να σε κατευθύνει εκεί πού βρισκόσουν για να κάνει ανενόχλητος το έγκλημα του !έτσι εσύ έβαζες πάνω από όλα την καλοπέραση  στις διακοπές σου, στην καφετέρια στα μπουζουξίδικα ,στα μπουρδέλα ,στα νυχτερινά κλαμπ, μπροστά στην τηλεόραση σε έναν πολύχρονο βαθύ πολύ βαθύ λήθαργο, ναρκωμένος από τις ψευδαισθήσεις που σε τύλιγε ο εχθρός σου κάθε μέρα και πιο πολύ!
ΒΡΙΣΚΟΣΟΥΝ ΠΑΝΤΟΥ ΚΑΙ ΤΕΛΙΚΑ ΣΥΝΕΙΔΗΤΟΠΟΙΕΙΣ ΟΤΙ ΗΣΟΥΝ ΑΠΩΝ ΑΠΟ ΤΗΝ ΙΔΙΑ ΤΗΝ ΖΩΗ ΣΟΥ! ΚΑΙ ΤΟΤΕ ΓΕΝΝΙΕΤΑΙ ΠΡΩΤΗ Η ΟΡΓΗ.ΟΡΓΗ ΓΙΑ ΕΣΕΝΑ ΠΟΥ ΑΦΗΣΕΣ ΑΝΥΠΕΡΑΣΠΙΣΤΗ ΤΗΝ ΠΑΤΡΙΔΑ ΚΑΙ ΤΙΣ ΑΞΙΕΣ ΠΟΥ ΣΕ ΔΙΔΑΞΕ,ΚΑΙ ΕΣΤΡΩΣΕ ΣΑΝ ΧΑΛΙ ΓΙΑ ΝΑ ΠΑΤΑΣ ΣΤΟΝ ΔΡΟΜΟ ΤΗΣ ΖΩΗΣ ΣΟΥ.ΟΡΓΗ ΓΙΑΤΙ ΚΑΠΟΙΟΣ ΣΟΥ ΠΗΡΕ ΑΥΤΑ ΤΑ  ΠΟΛΥΤΙΜΑ ΠΕΤΡΑΔΙΑ ΚΑΙ ΣΟΥ ΕΔΩΣΕ ΚΑΘΡΕΦΤΑΚΙΑ ΓΙΑ ΝΑ ΒΛΕΠΕΙΣ ΜΟΝΟ ΤΟΝ ΕΑΥΤΟ ΣΟΥ ΜΕΣΑ ΚΑΙ ΤΙΠΟΤΕ ΑΛΛΟ.ΟΡΓΗ ΓΙΑΤΙ ΑΡΓΗΣΕΣ ΤΟΣΟ ΠΟΛΥ ΝΑ ΚΑΤΑΛΑΒΕΙΣ ΟΤΙ Η ΜΟΙΡΑ ΤΗΣ ΠΑΤΡΙΔΑΣ ΣΟΥ ΕΙΝΑΙ ΜΟΙΡΑΙΑ ΚΑΙ ΔΙΚΗ ΣΟΥ ΜΟΙΡΑ ΚΑΙ ΤΩΝ ΠΑΙΔΙΩΝ ΣΟΥ ΤΟ ΜΕΛΛΟΝ.
ΤΗΝ ΣΤΙΓΜΗ ΠΟΥ ΚΑΤΑΛΑΒΑΙΝΕΙΣ ΟΤΙ Η ΜΟΙΡΑ ΤΩΝ ΕΠΟΜΕΝΩΝ ΓΕΝΕΩΝ ΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ ΠΟΥ ΕΡΧΟΝΤΑΙ ΕΞΑΡΤΑΤΑΙ ΑΠΟ ΕΣΕΝΑ.                                                                                                                                                        ΤΗΝ ΣΤΙΓΜΗ ΠΟΥ ΓΕΝΝΙΕΤΑΙ ΑΥΤΗ Η ΣΥΝΕΙΔΗΤΟΠΟΙΗΣΗ ΜΕΣΑ ΣΟΥ ΓΕΝΝΙΕΤΑΙ Ο ΧΡΥΣΑΥΓΙΤΗΣ!
Η ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ ΓΙΑ ΕΜΕΝΑ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΠΟΛΙΤΙΚΟ ΚΟΜΜΑ ΕΙΝΑΙ Η ΣΥΝΕΙΔΗΤΟΠΟΙΗΣΗ ΤΗΣ ΕΥΘΥΝΗΣ ΤΟΥ ΝΑ ΓΕΝΝΙΕΣΑΙ ΕΛΛΗΝΑΣ.

            ΤΡΙΑΝΤΑΦΥΛΛΙΔΗΣ ΒΑΡΘΟΛΟΜΑΙΟΣ ΓΡΑΜΜΑΤΕΑΣ   Τ.Ο ΛΕΣΒΟΥ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου