OOOO

OOOO
Η ΕΛΛΑΔΑ ΘΑ ΝΙΚΗΣΕΙ ΜΙΑ ΝΕΑ ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ ΤΟΥ ΕΛΛΗΝΙΣΜΟΥ ΞΗΜΕΡΩΝΕΙ

Τετάρτη 11 Σεπτεμβρίου 2013

Ο ΠΑΤΕΡΟΥΛΗΣ ΜΑΡΞ ΚΑΙ ΤΑ ΣΥΝΑΙΣΘΗΜΑΤΑ ΜΙΣΟΥΣ ΚΑΤΑ ΤΩΝ ΑΝΘΡΩΠΩΝ.

ΤΟ 1849 ΚΑΙ ΕΧΟΝΤΑΣ ΗΔΗ ΓΡΑΨΕΙ ΤΟ ΚΟΜΜΟΥΝΙΣΤΙΚΟ ΜΑΝΙΦΕΣΤΟ Ο ΚΑΡΛ ΜΑΡΞ ΚΑΤΗΓΟΡΗΘΗΚΕ  ΑΠΟ ΤΟΝ ΔΙΕΥΘΥΝΟΝΤΑ  ΤΟΥ ‘ΣΥΝΔΕΣΜΟΥ ΚΟΜΜΟΥΝΙΣΤΩΝ’ ΤΗΣ ΓΕΡΜΑΝΙΑΣ  ΔΟΚΤΩΡ ΓΚΟΛΤΣΑΛΚ  ΩΣ: ΜΥΣΤΙΚΟ ΟΡΓΑΝΟ ΤΗΣ ΚΕΦΑΛΑΙΟΚΡΑΤΙΑΣ  ΚΑΙ ΟΤΙ ΟΙ ΑΜΟΙΒΕΣ ΤΟΥ ΕΡΓΑΤΙΚΟΥ ΠΡΟΣΩΠΙΚΟΥ ΤΟΥ ΗΤΑΝ ΠΟΛΥ ΧΑΜΗΛΕΣ ΣΕ ΣΧΕΣΗ ΜΕ ΤΙΣ ΚΑΝΟΝΙΚΕΣ ΑΜΟΙΒΕΣ ΤΗΣ ΕΠΟΧΗΣ.ΝΥΧΤΑ ΕΦΥΓΕ ΑΠΟ ΓΕΡΜΑΝΙΑ ΓΙΑ ΓΑΛΛΙΑ ΣΑΝ ΤΟΝ ΚΛΕΦΤΗ ΜΕΤΑ ΑΠΟ ΑΥΤΟ ΤΟ ΓΕΓΟΝΟΣ, ΚΑΙ ΦΥΣΙΚΑ ΟΥΤΕ ΛΟΓΟΣ ΝΑ ΤΟΛΜΗΣΕΙ ΝΑ ΑΡΝΗΘΕΙ ΤΙΣ ΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣ, ΚΑΤΙ ΠΟΥ ΜΑΣ ΟΔΗΓΕΙ ΣΤΟ ΣΥΜΠΕΡΑΣΜΑ ΟΤΙ ΕΙΧΕ «ΛΕΡΩΜΕΝΗ ΤΗΝ ΦΩΛΙΑ ΤΟΥ»
ΕΠΙΣΗΣ Ο ΜΑΡΞ ΟΥΔΕΠΟΤΕ  ΣΥΜΜΕΤΕΙΧΕ ΕΝΕΡΓΑ ΣΕ ΣΥΓΚΕΝΤΡΩΣΕΙΣ ΕΡΓΑΤΩΝ ΣΕ ΣΥΝΕΛΕΥΣΕΙΣ  ΚΟΥΜΟΥΝΙΣΤΙΚΩΝ ΣΥΝΔΙΚΑΤΩΝ.ΔΕΝ ΠΑΡΟΥΣΙΑΣΤΗΚΕ ΚΑΝ ΣΕ ΑΥΤΟ( το συνδικάτο) ΠΟΥ ΕΚΕΙΝΟΣ ΜΕΤΟΝΟΜΑΣΕ ΑΠΟ «ΣΥΝΔΕΣΜΟ ΤΟΥ ΔΙΚΑΙΟΥ» ΣΕ «ΣΥΝΔΕΣΜΟ ΚΟΜΜΟΥΝΙΣΤΩΝ»ΑΛΛΑ ΤΟ ΕΚΑΝΕ ΔΙΑ ΑΝΤΙΠΡΟΣΩΠΟΥ.(ΓΙΑΤΙ ΑΡΑΓΕ;)
ΚΑΤΙ ΑΚΟΜΑ ΠΙΟ «ΠΑΡΑΞΕΝΟ» ΚΑΙ ΑΝΤΙΦΑΤΙΚΟ ΕΙΝΑΙ ΟΤΙ Ο ΑΘΕΟΣ ΜΑΡΞ ΗΤΑΝ ΟΠΑΔΟΣ ΤΟΥ ΜΕΣΣΙΑΝΙΣΜΟΥ ΠΟΥ ΣΑΝ ΘΕΩΡΙΑ  ΙΣΧΥΡΙΖΕΤΑΙ ΟΤΙ ΟΙ ΕΒΡΑΙΟΙ ΕΙΝΑΙ Ο ΠΕΡΙΟΥΣΙΟΣ ΛΑΟΣ ΤΟΥ ΘΕΟΥ,ΚΑΙ ΕΠΙΣΗΣ  Η ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΑ ΤΟΥ ΗΤΑΝ ΤΟ ΠΑΝ ΓΙΑ ΑΥΤΟΝ ΣΕ ΑΝΤΙΘΕΣΗ ΜΕ ΤΗΝ ΘΕΩΡΙΑ ΤΟΥ ΠΟΥ ΘΕΩΡΕΙ ΟΤΙ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΑΠΕΛΕΥΘΕΡΩΘΟΥΜΕ ΑΠΟ ΤΑ ΔΕΣΜΑ ΤΗΣ ΘΡΗΣΚΕΙΑΣ ΚΑΙ ΤΗΣ ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΑΣ,ΓΙΑ ΝΑ ΓΙΝΟΥΜΕ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΑ ΕΛΕΥΘΕΡΟΙ ΑΝΘΡΩΠΟΙ!!!
 ΠΟΛΥ ΣΗΜΑΝΤΙΚΟ ΓΕΓΟΝΟΣ  ΕΙΝΑΙ Η ΑΗΔΙΑ ΚΑΙ ΤΟ ΜΙΣΟΣ ΠΟΥ ΕΝΟΙΩΘΕ Ο  ΜΑΡΞ ΓΙΑ ΤΗΝ ΚΟΙΝΩΝΙΑ ΤΩΝ ΑΝΘΡΩΠΩΝ,- ΕΚΤΟΣ ΠΡΟΦΑΝΩΣ ΤΩΝ ΠΑΤΡΙΩΤΩΝ ΤΟΥ ΕΒΡΑΙΩΝ ΜΕ ΤΟΥΣ ΟΠΟΙΟΥΣ ΣΥΝΔΙΑΛΛΑΣΟΤΑΝ ΑΝΕΤΑ ΩΣ ΦΑΙΝΕΤΑΙ ΑΠΟ ΤΑ ΓΕΓΟΝΟΤΑ ΤΗΣ ΖΩΗΣ ΤΟΥ.ΔΕΝ ΗΤΑΝ ΠΟΤΕ ΕΓΓΕΓΡΑΜΕΝΟΣ ΣΕ ΣΩΜΑΤΕΙΟ ΕΡΓΑΤΙΚΟ, ΟΥΤΕ ΚΑΝ ΚΟΜΜΟΥΝΙΣΤΙΚΟ, ΔΕΝ ΠΑΡΑΚΟΛΟΥΘΗΣΕ ΠΟΤΕ ΚΑΝΕΝΑ ΕΡΓΑΤΙΚΟ ΣΥΝΕΔΡΙΟ ΔΕΝ ΣΥΜΜΕΤΕΙΧΕ ΠΟΤΕ ΣΕ ΔΙΑΔΗΛΩΣΕΙΣ ΠΡΑΓΜΑ ΠΟΥ ΔΕΙΧΝΕΙ ΟΤΙ ΔΕΝ ΗΘΕΛΕ ΑΜΕΣΗ ΕΠΑΦΗ ΜΕ ΤΟΥΣ ΠΡΟΛΕΤΑΡΙΟΥΣ ΠΟΥ ΤΟΣΟ ΠΟΛΥ ΜΑΖΙ ΤΟΥΣ ΑΣΧΟΛΗΘΗΚΕ!!!!
 ΓΙΑ ΟΠΟΙΟΝ ΔΙΑΒΑΣΕΙ ΓΙΑ  ΤΗΝ ΖΩΗ ΤΟΥ ΜΑΡΞ ΑΠΟ ΤΗΝ ΠΑΙΔΙΚΗ ΗΛΙΚΙΑ ΤΟΥ ΜΕΧΡΙ ΤΟ ΤΕΛΟΣ ΤΟΥ ΓΙΝΕΤΑΙ ΠΑΣΙΦΑΝΕΣ ΟΤΙ ΧΡΗΣΙΜΟΠΟΙΗΘΗΚΕ ΜΑΖΙ ΜΕ ΤΟΝ ΕΝΓΚΕΛΣ ΓΙΑ ΝΑ ΔΙΑΜΟΡΦΩΣΟΥΝ ΤΗΝ ΗΔΗ ΥΠΑΡΧΟΥΣΑ ΘΕΩΡΙΑ ΤΟΥ ΚΟΜΜΟΥΝΙΣΜΟΥ ΩΣΤΕ ΝΑ ΓΙΝΕΙ ΕΝΑ ΚΟΙΝΩΝΙΚΟ ΣΥΣΤΗΜΑ ΤΟ ΟΠΟΙΟ ΕΞΥΠΗΡΕΤΟΥΣΕ ΤΟΥΣ ΠΑΜΠΛΟΥΤΟΥΣ ΑΠΟ ΤΟΤΕ ΕΒΡΑΙΟΣΙΩΝΙΣΤΕΣ ΟΙ ΟΠΟΙΟΙ ΧΡΗΜΑΤΟΔΟΤΟΥΣΑΝ ΣΙΓΟΥΡΑ ΚΑΙ ΤΟΥΣ ΔΥΟ.ΠΩΣ ΑΛΛΟΙΩΣ ΝΑ ΕΞΗΓΗΣΕΙ ΚΑΝΕΙΣ ΟΤΙ ΕΝΩ ΙΣΧΥΡΙΖΟΤΑΝ ΦΤΩΧΕΙΑ ΚΑΙ ΣΤΕΡΗΣΗ ΣΕ ΟΛΗ ΤΗΝ ΖΩΗ ΤΟΥ, ΤΑΥΤΟΧΡΟΝΑ ΕΚΑΝΕ ΤΑΞΙΔΙΑ ΑΠΟ ΤΗΝ ΜΙΑ ΑΚΡΗ ΤΗΣ ΕΥΡΩΠΗΣ ΣΤΗΝ ΑΛΛΗ ΑΝΟΙΓΟΝΤΑΣ ΤΑΥΤΟΧΡΟΝΑ ΚΑΙ ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΙΣ, ΠΟΥ ΦΥΣΙΚΑ ΕΙΧΑΝ ΝΑ ΚΑΝΟΥΝ ΠΑΝΤΑ ΜΕ ΤΗΝ ΠΡΟΠΑΓΑΝΔΑ(ΕΦΗΜΕΡΙΔΕΣ ΚΑΙ ΠΟΛΙΤΙΚΑ ΠΕΡΙΟΔΙΚΑ)ΑΣΧΕΤΑ ΑΝ ΑΠΟΤΥΓΧΑΝΕ ΣΕ ΟΛΑ.ΤΑ ΚΕΦΑΛΑΙΑ ΠΟΙΟΣ ΤΟΥ ΤΑ ΔΙΕΘΕΤΕ;  ΑΛΛΑ ΓΙΑ ΝΑ ΔΕΙΤΕ ΤΙ ΕΝΝΟΩ  ΑΣ ΡΙΞΟΥΜΕ ΜΙΑ ΓΡΗΓΟΡΗ ΠΕΡΙΛΗΠΤΙΚΗ ΜΑΤΙΑ ΣΤΗΝ ΖΩΗ ΤΟΥ!                                                                 
   Ο ΙΔΙΟΣ Ο ΜΑΡΞ ΟΠΩΣ ΑΛΛΩΣΤΕ ΚΑΙ Η ΑΝΑΠΗΡΗ ΘΕΩΡΙΑ ΤΟΥ   ΕΙΝΑΙ ΓΕΜΑΤΟΣ ΑΠΟ ΑΝΤΙΦΑΣΕΙΣ ΔΙΝΟΝΤΑΣ ΤΟ ΑΠΟΛΥΤΟ ΝΟΗΜΑ ΣΤΗΝ ΛΑΙΚΗ ΠΑΡΟΙΜΙΑ ΓΙΑ:  (ΤΟΝ ΔΑΣΚΑΛΟ ΠΟΥ ΔΙΔΑΣΚΕ ΚΑΙ ΝΟΜΟ ΔΕΝ ΕΚΡΑΤΕΙ)
ΑΛΛΑ ΠΑΜΕ ΜΙΑ ΓΡΗΓΟΡΗ ΜΑΤΙΑ ΣΤΟ «ΔΙΑ ΤΑΥΤΑ»
1878  Η ΓΥΝΑΙΚΑ ΤΟΥ ΤΖΕΝΗ ΒΕΣΤΦΑΛΛΕΝ-ΜΑΡΞ ΛΙΓΕΣ ΜΕΡΕΣ ΠΡΙΝ ΠΕΘΑΝΕΙ ΑΠΟ ΚΑΡΚΙΝΟ ΕΓΡΑΨΕ ΣΕ ΜΙΑ ΦΙΛΗ ΤΗΣ:      «Ο ΣΥΖΥΓΟΣ ΜΟΥ ΕΣΤΑΘΕΙ ΠΑΝΤΑ ΚΟΝΤΑ ΜΟΥ,ΕΚΕΙΝΟ ΠΟΥ ΜΕ ΘΛΙΒΕΙ ΚΑΙ ΣΠΑΡΑΖΕΙ ΤΗΝ ΚΑΡΔΙΑ ΜΟΥ ΕΙΝΑΙ ΟΤΙ ΚΑΤΑΝΑΛΩΣΕ ΟΛΗΝ ΤΟΥ ΤΗΝ ΖΩΗΝ ΕΙΣ ΚΟΥΤΑΜΑΡΕΣ» Εγκυκλοπαίδεια του Ηλίου σελ.44 τόμος 13.
Ο ΜΑΡΞ ΓΕΝΝΗΘΗΚΕ ΤΟ 1818 ΣΤΑ ΤΡΙΒΗΡΑ ΤΗΣ ΓΕΡΜΑΝΙΑΣ  ΑΠΟ ΕΒΡΑΙΟΥΣ ΓΟΝΕΙΣ ΤΩΝ ΟΠΟΙΩΝ ΚΑΙ ΟΙ 2 ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΕΣ ΗΤΑΝ ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΕΣ ΠΟΥ ΕΒΓΑΖΑΝ ΡΑΒΙΝΟΥΣ ΕΠΙ 150 ΕΤΗ.
Η ΜΗΤΕΡΑ ΤΟΥ ΗΤΑΝ ΕΒΡΑΙΑ ΤΗΣ ΟΛΛΑΝΔΙΑΣ ΚΑΙ Ο ΜΑΡΞ ΤΗΝ ΥΠΟΤΙΜΟΥΣΕ ΔΙΑΡΚΩΣ ΩΣ ΠΝΕΥΜΑΤΙΚΑ ΚΑΤΩΤΕΡΗ ΤΟΥ ΠΑΤΕΡΑ ΤΟΥ ΕΧΟΥΣΑ « ΜΟΡΦΩΣΙΝ ΠΕΝΙΧΡΩΤΑΤΗΝ ΚΑΙ Ο ΠΝΕΥΜΑΤΙΚΟΣ ΟΡΙΖΩΝ ΑΥΤΗΣ ΠΟΛΥ ΠΕΡΙΟΡΙΣΜΕΝΟΣ»!!!
Ο ΠΑΤΕΡΑΣ ΤΟΥ ΒΑΠΤΙΣΤΗΚΕ ΧΡΙΣΤΙΑΝΟΣ,ΚΑΙ ΜΕ ΤΟ ΖΟΡΙ ΛΙΓΟ ΚΑΙΡΟ ΜΕΤΑ ΤΟ 1824 ΒΑΠΤΙΣΤΗΚΑΝ ΟΜΑΔΙΚΑ Η ΜΑΝΝΑ ΤΟΥ ΚΑΙ ΟΛΑ ΤΑ ΑΔΕΛΦΙΑ ΤΟΥ ΜΑΖΙ ΜΕ ΤΟΝ ΜΑΡΞ, ΓΙΑ ΝΑ ΜΗΝ ΦΑΙΝΕΤΑΙ ΟΤΙ ΕΙΝΑΙ ΕΒΡΑΙΟΙ  ΓΙΑ ΤΟ ΜΕΛΛΟΝ ΤΩΝ ΠΑΙΔΙΩΝ ΤΟΥΣ!
ΕΙΧΕ ΗΡΕΜΗ ΜΑΘΗΤΙΚΗ ΗΛΙΚΙΑ ,ΔΕΝ ΕΙΧΕ ΚΑΝΕΝΑΝ ΦΙΛΟ ΣΑΝ ΠΑΙΔΙ ΚΡΑΤΙΟΤΑΝ ΣΕ ΑΠΟΣΤΑΣΗ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΣΥΜΜΑΘΗΤΕΣ ΤΟΥ ΚΑΙ ΟΥΔΕΠΟΤΕ ΑΝΑΦΕΡΘΗΚΕ Η ΣΥΝΑΝΤΗΣΕ ΚΑΝΕΝΑΝ ΑΠΟ ΑΥΤΟΥΣ ΣΤΗΝ ΥΠΟΛΟΙΠΗ ΖΩΗ ΤΟΥ.(ΓΙΑ ΝΑ ΜΗΝ ΜΟΛΥΝΘΕΙ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΓΚΟΙΜ).
ΦΘΙΝΟΠΩΡΟ ΤΟΥ 1835 ΤΕΛΕΙΩΣΕ ΤΟ ΓΥΜΝΑΣΙΟ .ΣΕ ΜΙΑ ΕΚΘΕΣΗ ΤΟΥ Ο ΚΑΘΗΓΗΤΗΣ ΒΥΤΤΕΝΣΜΠΑΧ ΣΗΜΕΙΩΝΕΙ ΟΤΙ: « ΚΑΤΑΦΕΥΓΕΙ ΔΙΑΡΚΩΣ ΣΕ ΜΕΤΑΦΟΡΙΚΕΣ ΠΑΡΑΣΤΑΣΕΙΣ ΚΑΙ ΔΙΑΤΗΡΕΙ ΕΞΕΖΗΤΗΜΕΝΟ ΚΑΙ ΠΑΡΑΔΟΞΟ ΥΦΟΣ ΟΤΑΝ ΓΡΑΦΕΙ.» [έναν αιώνα αργότερα ο καθ/της κοινωνιολογίας Ι.Σουμπέτερ διατυπώνει τις ίδιες παρατηρήσεις συμπληρώνοντας ότι: ΕΛΛΕΙΨΗ ΣΑΦΗΝΕΙΑΣ ΑΚΡΙΒΕΙΑΣ ΚΑΙ ΣΤΑΘΕΡΟΤΗΤΑΣ ΧΑΡΑΚΤΗΡΙΖΟΥΝ ΤΑ ΕΡΓΑ ΤΟΥ ΜΑΡΞ.
ΣΤΟ ΤΕΛΟΣ ΤΩΝ ΣΧΟΛΙΚΩΝ ΣΠΟΥΔΩΝ ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΕ ΣΤΟΝ ΠΑΤΕΡΑ ΤΟΥ ΟΤΙ «Ο ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΟΣ ΠΡΟΟΡΙΣΜΟΣ ΤΟΥ ΗΤΑΝ ΝΑ ΓΙΝΕΙ ΠΟΙΗΤΗΣ ΚΑΙ ΔΙΑ ΤΩΝ ΕΡΓΩΝ ΤΗΣ ΦΑΝΤΑΣΙΑΣ ΤΟΥ ΝΑ ΚΑΤΑΚΤΗΣΕΙ ΤΟΝ ΚΟΣΜΟ».???τον κόσμο βέβαια δεν τον κατάκτησε αλλά με τά έργα της φαντασίας του, τον καταμάτωσε!!
ΓΡΑΦΤΗΚΕ ΣΤΗΝ ΝΟΜΙΚΗ ΣΧΟΛΗ ΤΗΣ ΒΟΝΝΗΣ ΟΠΟΥ ΕΧΑΣΕ ΤΟ ΠΡΩΤΟ ΕΤΟΣ ΚΑΤΑΣΠΑΤΑΛΩΝΤΑΣ ΤΑ ΛΕΦΤΑ ΤΟΥ ΠΑΤΕΡΑ ΤΟΥ ΣΕ ΞΕΝΥΧΤΙΑ ΔΙΑΣΚΕΔΑΣΕΙΣ,ΣΥΝΕΛΗΦΘΕΙ ΔΕ  ΓΙΑ ΜΕΘΗ ΚΑΙ ΦΑΣΑΡΙΑ{αλληλογραφία Μάρξ-Ένγκελς  1 τομος σελ.194 ΜΗΠΩΣ ΣΑΣ ΘΥΜΙΖΕΙ ΤΑ ΧΑΡΤΙΑ ΠΟΥ ΜΟΙΡΑΖΕΙ «Ο ΑΡΙΣΤΕΡΟΥΛΗΣ ΣΤΟΥΣ ΝΕΟΥΣ ΦΟΙΤΗΤΕΣ ΣΤΗΝ ΛΕΣΒΟ;ΚΑΙ ΠΛΗΡΟΦΟΡΕΙ ΤΑ ΠΑΙΔΙΑ ΓΙΑ ΤΗΝ ΠΛΟΥΣΙΑ ΝΥΧΤΕΡΙΝΗ ΖΩΗ ΤΟΥ ΝΗΣΙΟΥ;ΚΑΙ ΠΟΣΟ ΩΡΑΙΑ ΘΑ ΠΕΡΑΣΟΥΝ;ΚΑΙ ΑΜΕΣΩΣ ΜΕΤΑ ΤΑ ΔΑΣΚΑΛΕΥΕΙ ΠΩΣ ΝΑ ΑΓΝΟΟΥΝ ΤΟΥΣ ΚΑΘΗΓΗΤΕΣ;(ΕΠΕΣΕ ΣΤΑ ΧΕΡΙΑ ΜΟΥ ΠΡΟΣΦΑΤΑ ΣΧΕΤΙΚΑ ΕΝΑ ΑΠΟ ΑΥΤΑ ΤΑ ΚΑΛΩΣΟΡΙΣΜΑΤΑ)  συνελήφθει δέ και για μονομαχία με όπλο και όχι σπαθί ως συνηθίζονταν τότε,όπλα είχαν ΜΟΝΟ όσοι ανήκαν σε ΜΥΣΤΙΚΗ ΠΟΛΙΤΙΚΗ ΕΤΑΙΡΙΑ???
ΤΗΝ ΕΠΟΜΕΝΗ ΧΡΟΝΙΑ Ο ΠΑΤΕΡΑΣ ΤΟΥ ΤΟΝ ΕΣΤΕΙΛΕ ΣΤΟ ΒΕΡΟΛΙΝΟ ΓΙΑ ΣΠΟΥΔΕΣ.ΟΠΟΥ ΗΤΑΝ ΠΙΟ ΕΠΙΜΕΛΗΣ ΣΤΑ ΜΑΘΗΜΑΤΑ (βρέθηκαν 2 τετράδια του με τον τίτλο  τετράδιο του Έρωτα 1 και 2,ένα τετράδιο με τίτλο: βιβλίο των τραγουδιών κλπ. (εάν παρέμενε στα ποιητικά και τα ερωτικά σκεφτείτε πόσα εκατομμύρια θύματα θα είχαν σωθεί από τα εγκλήματα της κομμουνιστικής θεωρίας του)
Ο πατέρας του Μάρξ ειχε φιλίες με έναν αριστοκράτη ονόματι Βεστφάλλεν του οποίου η κόρη ήταν η μετέπειτα γυναίκα του Μάρξ.
ΜΑΡΤΙΟ ΤΟΥ 1838 ΠΕΘΑΙΝΕΙ Ο ΠΑΤΕΡΑΣ ΤΟΥ,ΚΑΙ Η ΜΗΤΕΡΑ ΤΟΥ ΤΟΥ ΣΤΕΛΝΕΙ ΛΙΓΟΤΕΡΑ ΧΡΗΜΑΤΑ ΚΑΙ ΤΟΝ ΠΑΡΑΚΑΛΕΙ ΝΑ ΒΡΕΙ ΔΟΥΛΕΙΑ ΑΛΛΑ ΜΑΤΑΙΑ.ΕΚΕΙΝΟΣ ΣΥΝΕΧΙΖΕ ΝΑ ΖΕΙ ΜΕ ΤΟ ΠΕΝΙΧΡΟ ΕΙΣΟΔΗΜΑ ΠΟΥ ΤΟΥ ΕΣΤΕΛΝΕ Η ΜΑΝΝΑ ΤΟΥ ΚΑΙ ΝΑ ΠΕΡΝΑΕΙ ΜΕ ΤΑ ΧΙΛΙΑ ΖΟΡΙΑ ΤΙΣ ΤΑΞΕΙΣ ΕΝΩ ΚΑΘΕ ΜΕΡΑ ΒΡΙΣΚΟΤΑΝ ΣΕ ΚΑΦΕΝΕΙΑ ΠΟΥ ΜΑΖΕΥΟΝΤΑΝ ΟΙ ΔΗΘΕΝ ΔΙΑΝΟΟΥΜΕΝΟΙ ΦΟΙΤΗΤΕΣ.ΕΚΕΙΝΗ ΤΗΝ ΕΠΟΧΗ ΕΧΕΙ ΑΠΑΝΩΤΕΣ ΠΟΙΗΤΙΚΕΣ ΑΠΟΤΥΧΙΕΣ ΚΑΙ ΠΑΣΧΕΙ ΑΠΟ ΚΑΤΑΘΛΙΨΗ ΚΑΙ ΜΕΛΑΓΧΟΛΙΑ.
ΕΜΕΝΕ ΣΤΙΣ ΤΑΞΕΙΣ ΤΟΥ ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟΥ ΕΓΙΝΕ  ΑΙΩΝΙΟΣ ΦΟΙΤΗΤΗΣ ΟΤΑΝ Η ΜΑΝΝΑ ΤΟΥ ΚΑΙ Η ΑΔΕΛΦΗ ΤΟΥ ΣΟΦΙΑ ΤΟΥ ΕΙΠΑΝ ΩΜΑ ΟΤΙ ΕΠΡΕΠΕ ΕΠΙΤΕΛΟΥΣ ΝΑ ΠΑΡΕΙ ΤΟ ΠΤΥΧΙΟ ΤΟΥ ΚΑΙ ΟΧΙ ΜΟΝΟΝ ΝΑ ΣΥΝΤΗΡΕΙ ΤΟΝ ΕΑΥΤΟΝ ΤΟΥ ΑΛΛΑ ΝΑ ΒΟΗΘΑΕΙ ΚΑΙ ΑΥΤΕΣ.
ΜΕ ΣΥΜΒΟΥΛΗ ΤΩΝ ΕΒΡΑΙΩΝ ΦΙΛΩΝ ΤΟΥ- ΜΠΑΟΥΕΡ ΚΑΙ ΚΟΙΠΕΝ- ΔΙΝΕΙ ΤΙΣ ΕΞΕΤΑΣΕΙΣ ΓΙΑ ΠΤΥΧΙΟ  ΟΧΙ ΣΤΟ ΒΕΡΟΛΙΝΟ ΠΟΥ ΦΟΙΤΟΥΣΕ ΚΑΙ ΘΑ ΗΤΑΝ ΑΔΥΝΑΤΟΝ ΝΑ ΤΙΣ ΠΕΡΑΣΕΙ, ΑΛΛΑ ΣΤΟ ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΤΗΣ ΙΕΝΝΗΣ ΟΠΟΥ ΑΠΛΑ ΘΑ ΚΑΤΕΘΕΤΕ ΜΙΑ ΠΤΥΧΙΑΚΗ ΕΡΓΑΣΙΑ.!!!!!
ΚΑΤΟΠΙΝ ΜΟΧΘΟΥ ΣΤΕΛΝΕΙ ΤΗΝ ΔΙΑΤΡΙΒΗ ΤΟΥ ΣΤΟ ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΤΗΣ ΙΕΝΝΗΣ ΜΕ ΤΙΤΛΟ «ΠΕΡΙ ΤΗΣ ΔΙΑΦΟΡΑΣ ΤΗΣ ΠΕΡΙ ΦΥΣΕΩΣ ΦΙΛΟΣΟΦΙΑΣ ΤΟΥ ΔΗΜΟΚΡΙΤΟΥ ΚΑΙ ΤΟΥ ΕΠΙΚΟΥΡΟΥ»ΚΑΙ 16/4/1841 ΠΑΙΡΝΕΙ ΤΟ ΠΟΛΥΠΟΘΗΤΟ ΠΤΥΧΙΟ ΤΟΥ. Ο ΦΙΛΟΣ ΤΟΥ ΜΠΑΟΥΕΡ ΤΟΥ ΕΙΧΕ ΥΠΟΣΧΕΘΕΙ ΘΕΣΗ ΥΦΗΓΗΤΟΥ ΦΙΛΟΣΟΦΙΑΣ ΣΤΟ ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΤΗΣ ΒΟΝΝΗΣ ΚΑΙ Ο ΑΛΛΟΣ ΦΙΛΟΣ ΤΟΥ Ο ΡΟΥΓΓΕ ΤΟΥ ΕΙΧΕ ΥΠΟΣΧΕΘΕΙ ΟΤΙ ΑΠΟ ΚΟΙΝΟΥ ΘΑ ΕΞΕΔΙΔΑΝ ΠΕΡΙΟΔΙΚΟ  ΜΕ ΤΙΤΛΟ «ΑΡΧΕΙΟΝ ΑΘΕΙΑΣ»(χέρι βοήθειας μεταξύ εβραίων)για να πάρει δε τον διορισμό επειδή βαριόταν να γράφει ξανά χρησιμοποίησε την πτυχιακή του εργασία.
ΤΕΛΙΚΑ ΔΕΝ ΠΗΡΕ ΠΟΤΕ ΤΗΝ ΘΕΣΗ ΠΟΥ ΤΟΥ ΥΠΟΣΧΕΘΗΚΕ Ο ΜΠΑΟΥΕΡ –ο Μπάουερ τότε βροντοφώναζε την αθεια του και ειχαν κλείσει οι πόρτες των πανεπιστημίων για αυτόν.-ΕΤΣΙ Ο ΜΑΡΞ ΖΕΙ: «ΑΝΕΥ ΠΟΡΩΝ ΖΩΗΣ ΑΙΩΡΟΥΜΕΝΟΣ ΕΙΣ ΤΟ ΚΕΝΟΝ ΚΑΙ ΕΙΣ ΤΗΝ ΨΥΧΗΝ ΤΟΥ ΒΛΑΣΤΑΝΟΥΝ ΣΠΕΡΜΑΤΑ ΜΙΣΟΥΣ ΚΑΤΑ ΤΟΥ ΘΕΟΥ ΤΗΣ ΘΡΗΣΚΕΙΑΣ ΚΑΙ ΤΗΣ ΚΟΙΝΩΝΙΑΣ» ΣΥΝΑΙΣΘΗΜΑΤΑ ΠΟΥ ΓΙΓΑΝΤΩΝΩΝΤΑΙ ΜΕΣΑ ΤΟΥ ΟΣΟ ΜΕΓΑΛΩΝΕ!
ΤΟ 1942 ΤΟΝ ΒΡΙΣΚΕΙ ΣΤΗΝ ΓΕΝΝΕΤΕΙΡΑ ΤΟΥ ΧΩΡΙΣ ΠΟΡΟΥΣ ΧΩΡΙΣ ΕΡΓΑΣΙΑ ΜΕ ΤΗΝ ΜΑΝΝΑ ΤΟΥ ΚΑΙ ΤΗΝ ΑΔΕΛΦΗ ΤΟΥ ΝΑ ΠΡΟΣΠΑΘΟΥΝ ΝΑ ΤΟΝ ΠΕΙΣΟΥΝ ΝΑ ΔΟΥΛΕΨΕΙ ΓΙΑ ΝΑ ΖΗΣΕΙ ΑΛΛΑ ΠΡΟΦΑΝΩΣ Η ΔΟΥΛΕΙΑ ΤΟΥ ΕΡΓΑΤΗ ΗΤΑΝ ΥΠΟΤΙΜΗΤΙΚΗ ΓΙΑ ΑΥΤΟΝ ΕΤΣΙ ΠΑΡΑΚΑΛΟΥΣΕ ΟΣΟΥΣ ΓΝΩΡΙΖΕ ΝΑ ΤΟΥ ΒΡΟΥΝ ΜΙΑ ΘΕΣΗ ΚΑΛΗ ΓΙΑ ΕΚΕΙΝΟΝ.
ΤΟΤΕ ΠΡΟΣΦΕΡΘΗΚΑΝ 2 ΕΒΡΑΙΟΙ ΠΡΩΗΝ ΣΥΜΦΟΙΤΗΤΕΣ ΤΟΥ - ΓΙΟΥΓΚ ΚΑΙ ΟΠΕΝΧΑΙΜ-ΝΑ ΤΟΥ ΕΞΑΣΦΑΛΙΣΟΥΝ ΘΕΣΗ ΑΡΘΡΟΓΡΑΦΟΥ ΣΤΗΝ  ΕΦΗΜΕΡΙΔΑ ΤΩΝ ΓΟΝΙΩΝ ΤΟΥΣ ΥΠΟ ΤΟΝ ΤΙΤΛΟ «Η ΕΦΗΜΕΡΙΣ ΤΗΣ ΡΗΝΑΝΙΑΣ» ΟΠΟΥ ΤΕΛΙΚΑ ΠΗΓΕ Ο ΜΑΡΞ, ΑΛΛΑ ΣΑΝ ΝΑ ΗΤΑΝ ΣΕ ΛΗΘΑΡΓΟ ΧΡΕΙΑΣΤΗΚΕ 5 ΟΛΟΚΛΗΡΟΥΣ ΜΗΝΕΣ??ΓΙΑ ΝΑ ΓΡΑΨΕΙ ΤΟ ΠΡΩΤΟ ΤΟΥ ΑΡΘΡΟ.Η ΣΥΝΕΧΙΖΟΜΕΝΗ ΑΔΡΑΝΕΙΑ ΤΟΥ ΑΠΟΓΟΗΤΕΥΣΕ ΤΟΥΣ ΦΙΛΟΥΣ ΤΟΥ .
ΠΑΡ ΟΛΑ ΑΥΤΑ ΛΟΓΩ ΤΗΣ ΑΠΟΤΥΧΙΑΣ ΤΟΥ ΕΒΡΑΙΟΥ ΔΙΕΥΘΥΝΤΗ ΤΗΣ ΕΦΗΜΕΡΙΔΑΣ ΟΝΟΜΑΤΙ –ΡΟΥΤΕΝΜΠΕΡΚΓ- ΝΑ ΑΝΕΒΑΣΕΙ ΤΙΣ ΠΩΛΗΣΕΙΣ ΔΙΝΟΥΝ ΣΤΟΝ ΜΑΡΞ ΤΗΝ ΘΕΣΗ ΜΗΠΩΣ ΕΚΕΙ ΑΠΟΔΩΣΕΙ ΚΑΛΥΤΕΡΑ.
ΤΑΥΤΟΧΡΟΝΑ ΣΥΝΑΝΤΑ ΤΟΝ ΕΒΡΑΙΟ ΕΜΠΝΕΥΣΤΗ ΤΗΣ «ΘΕΩΡΙΑΣ ΤΟΥ ΚΟΜΜΟΥΝΙΣΜΟΥ»ΜΩΥΣΗ ΕΣ ΚΑΙ ΓΡΑΦΕΙ ΣΕ ΑΡΘΡΟ ΤΟΥ ΟΤΙ: «ΤΑ ΠΑΙΔΙΑ ΤΩΝ ΠΛΟΥΣΙΩΝ ΕΜΠΟΡΩΝ ΤΗΣ ΚΟΛΟΝΙΑΣ ΕΠΕΔΙΔΟΝΤΟ ΕΙΣ ΤΟΝ ΣΝΟΜΠΙΣΜΟΝ ΤΟΥ ΚΟΜΜΟΥΝΙΣΜΟΥ ΔΙΑ ΝΑ ΣΚΟΤΩΣΟΥΝ ΤΟΝ ΚΑΙΡΟΝ ΤΩΝ ΕΙΣ ΒΑΡΟΣ ΤΩΝ ΠΕΡΙΟΥΣΙΩΝ ΤΩΝ ΓΟΝΕΩΝ ΤΟΥΣ»
ΕΠΙΣΗΣ Ο ΜΑΡΞ ΚΑΤΗΓΟΡΕΙ ΤΗΝ ΕΦΗΜΕΡΙΔΑ ΤΟΥ ΑΟΥΞΜΠΟΥΡΓΚ ΟΤΙ ΓΡΑΦΕΙ ΣΥΝΕΧΩΣ ΜΕ ΣΥΜΠΑΘΕΙΑ ΓΙΑ ΤΟΝ ΚΟΜΜΟΥΝΙΣΜΟ ΕΧΟΝΤΑΣ ΤΗΝ ΕΠΙΓΝΩΣΗ ΟΤΙ «ΟΙ ΚΟΜΜΟΥΝΙΣΤΙΚΕΣ ΙΔΕΕΣ ΚΑΙ ΘΕΩΡΙΕΣ ΑΠΟΤΕΛΟΥΝ ΜΕΓΑΛΟΝ ΚΙΝΔΥΝΟΝ ΔΙΑ ΤΗΝ ΕΠΟΧΗΝ ΜΑΣ ΚΑΙ ΔΕΝ ΗΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΕΥΣΤΑΘΗΣΟΥΝ ΘΕΩΡΗΤΙΚΩΣ»???!!!!!!!
Η ΕΦΗΜΕΡΙΔΑ ΠΟΥ ΑΝΕΛΑΒΕ ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΚΛΕΙΝΕΙ  ΜΟΛΙΣ 3 ΜΗΝΕΣ ΜΕΤΑ 21/1/1843 ΜΕ ΚΥΒΕΡΝΗΤΙΚΗ ΑΠΟΦΑΣΗ ΛΟΓΩ ΤΗΣ ΕΠΙΘΕΣΗΣ ΤΟΥ ΜΑΡΞ ΕΝΑΝΤΙΟΝ ΤΗΣ ΕΚΚΛΗΣΙΑΣ ΚΑΙ ΤΗΣ ΘΡΗΣΚΕΙΑΣ ΜΕ «ΒΙΑΙΟΤΑΤΑ ΑΡΘΡΑ».ΕΓΙΝΕ ΠΟΛΥ ΜΕΓΑΛΟΣ ΝΤΟΡΟΣ ΑΡΝΗΤΙΚΩΝ ΣΧΟΛΙΩΝ ΓΙΑ ΤΟ ΟΝΟΜΑ ΤΟΥ!
1844 Ο ΜΑΡΞ ΖΗΤΑΕΙ ΑΠΟ ΤΟΝ ΦΙΛΟ ΤΟΥ ΡΟΥΓΓΕ ΠΟΥ ΕΙΧΕ ΚΑΙ ΕΚΕΙΝΟΣ  ΕΚΔΙΩΧΘΕΙ ΑΠΟ ΤΗΝ ΓΕΡΜΑΝΙΑ, ΝΑ ΤΟΥ ΒΡΕΙ ΜΙΑ ΘΕΣΗ ΣΤΟ ΕΞΩΤΕΡΙΚΟ ΓΙΑΤΙ Η ΓΕΡΜΑΝΙΑ ΠΙΑ ΔΕΝ ΤΟΝ ΧΩΡΟΥΣΕ!
ΤΕΛΙΚΑ ΡΟΥΓΓΕ ΚΑΙ ΜΑΡΞ ΑΠΟΦΑΣΙΖΟΥΝ ΝΑ ΖΗΣΟΥΝ ΣΤΟ ΠΑΡΙΣΙ ΕΚΔΙΔΟΝΤΑΣ -ΤΟ ΑΠΑΓΟΡΕΥΜΕΝΟ ΠΕΡΙΟΔΙΚΟ «ΓΕΡΜΑΝΙΚΑΙ ΕΠΕΤΗΡΙΔΕΣ»(ΑΠΑΓΟΡΕΥΘΗΚΕ ΛΟΓΩ ΕΝΟΣ ΑΡΘΡΟΥ ΤΟΥ ΜΠΑΚΟΥΝΙΝ.)-
Ο ΜΑΡΞ ΠΑΝΤΡΕΜΕΝΟΣ ΠΛΕΟΝ ΜΕ ΤΗΝ ΤΖΕΝΗ ΒΕΣΤΦΑΛΛΕΝ ΔΙΑΝΥΕΙ ΤΗΝ ΠΕΡΙΟΔΟ ΟΧΙ ΜΟΝΟ ΤΗΣ ΕΞΟΡΙΑΣ ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΤΗΣ ΕΝΤΟΝΗΣ ΔΡΑΣΗΣ ΤΟΥ Η ΟΠΟΙΑ ΜΟΝΟ ΜΕ ΤΟΝ ΘΑΝΑΤΟ ΤΟΥ ΘΑ ΤΕΡΜΑΤΙΣΤΕΙ.
ΜΑΡΞ ΚΑΙ ΡΟΥΓΓΕ ΖΗΤΟΥΝ ΣΥΝΕΡΓΑΣΙΑ ΜΕ ΚΟΡΥΦΑΙΟΥΣ ΓΑΛΛΟΥΣ ΣΟΣΙΑΛΙΣΤΕΣ ΚΑΙ ΔΙΑΝΟΟΥΜΕΝΟΥΣ ΟΠΩΣ ΛΑΜΑΡΤΙΝΟΣ- ΛΕΡΟΥ- ΠΡΟΥΝΤΟΝ- ΚΑΜΠΕ- ΜΠΛΑΝ- ΚΟΝΣΙΝΤΕΡΑΝ ΟΛΟΙ ΤΟΥΣ  ΟΜΩΣ ΑΡΝΗΘΗΚΑΝ.
Ο ΡΟΥΓΓΕ ΑΡΡΩΣΤΑΙΝΕΙ ΚΑΙ ΔΙΝΕΙ ΤΗΝ ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ ΤΟΥ ΠΕΡΙΟΔΙΚΟΥ «ΓΕΡΜΑΝΙΚΑ ΧΡΟΝΙΚΑ» ΣΤΟΝ ΜΑΡΞ ΤΟ ΠΕΡΙΟΔΙΚΟ ΚΛΕΙΝΕΙ ΛΙΓΟ ΑΡΓΟΤΕΡΑ ΜΕ ΔΙΑΤΑΓΗ ΤΩΝ ΠΡΩΣΣΙΚΩΝ ΑΡΧΩΝ ΚΑΙ ΜΑΖΙ ΜΕ ΤΗΝ ΑΥΣΤΡΙΑ ΚΑΙ ΤΗΝ ΓΕΡΜΑΝΙΑ ΚΗΡΥΣΣΟΥΝ ΑΝΕΠΙΘΥΜΗΤΟ ΤΟΝ ΜΑΡΞ ΛΕΓΟΝΤΑΣ ΟΤΙ ΑΝ ΠΙΑΣΤΕΙ ΣΤΑ ΕΔΑΦΗ ΤΟΥΣ ΘΑ ΣΥΛΛΗΦΘΕΙ!!!   Ο ΜΑΡΞ ΑΠΟΖΗΜΙΩΝΕΤΑΙ ΜΕ ΤΕΥΧΗ ΤΟΥ,ΠΕΡΙΟΔΙΚΟΥ,ΤΑ ΟΠΟΙΑ ΔΕΝ ΑΠΟΤΕΛΟΥΣΑΝ ΠΟΡΟΥΣ ΖΩΗΣ.ΓΡΑΦΕΙ ΛΟΙΠΟΝ ΑΠΕΛΠΙΣΜΕΝΟΣ ΣΤΟΥΣ ΠΑΛΙΟΥΣ ΕΡΓΟΔΟΤΕΣ ΤΟΥ «ΤΗΣ  ΕΦΗΜΕΡΙΔΑΣ ΤΗΣ ΡΗΝΑΝΙΑΣ» ΚΑΙ ΤΟΥΣ ΖΗΤΑΕΙ ΛΕΦΤΑ ΓΙΑ ΝΑ ΕΠΙΒΙΩΣΕΙ ,ΤΟΥ ΣΤΕΛΝΟΥΝ ΕΝΑ ΠΟΣΟΝ ΜΙΚΡΟ ΚΑΙ ΖΕΙ ΜΕ ΣΤΕΡΗΣΕΙΣ ΚΑΙ ΠΕΝΙΑ.
ΚΑΠΟΥ ΕΔΩ ΠΛΕΟΝ  ΞΕΚΙΝΑΕΙ ΠΡΟΦΑΝΩΣ ΚΑΤ’ΕΝΤΟΛΗΝ ΝΑ ΑΣΧΟΛΕΙΤΑΙ ΣΟΒΑΡΑ ΜΕ ΤΟ ΠΩΣ ΘΑ ΔΙΑΜΟΡΦΩΣΕΙ ΜΙΑ ΚΟΜΜΟΥΝΙΣΤΙΚΗ ΘΕΩΡΙΑ ΠΟΥ ΟΙ ΦΙΛΟΙ ΚΑΙ ΠΑΤΡΙΩΤΕΣ ΤΟΥ ΘΑ ΕΠΕΒΑΛΑΝ,  ΟΠΟΥ ΟΙ ΜΑΖΕΣ ΘΑ ΕΛΕΓΧΟΝΤΑΙ ΚΑΙ ΘΑ ΧΕΙΡΑΓΩΓΟΥΝΤΑΙ ΠΙΟ ΕΥΚΟΛΑ.ΚΑΙ ΠΡΟΦΑΝΩΣ ΕΤΣΙ ΠΡΟΕΚΥΨΕ Ο ΚΟΜΜΟΥΝΙΣΜΟΣ ΟΠΩΣ ΤΟΝ ΞΕΡΟΥΜΕ ΣΗΜΕΡΑ.
Από τότε και μετά λοιπόν ο Μαρξ αρχίζει να μελετά οικονομικά ζητήματα και από αυτές τις μελέτες άντλησε στοιχεία τά οποία χρησιμοποίησε αργότερα στην κομμουνιστική θεωρία του ,στην οποία θεωρία ο φίλος του Ενγκελς πρόσθεσε την «καταστροφική»όπως χαρακτηρίστηκε θεωρία του ότι «οι νόμοι της εξελίξεως των κοινωνιών άγουν μοιραίως προς τον κομμουνισμόν.»Ο Μάρξ αρχίζει να παρακολουθεί όλες τις συγκεντρώσεις των κομμουνιστών Γερμανών εργατών χωρίς να γραφτεί ποτέ σε αυτές???.Επίσης παρακολουθούσε και την δράση των μυστικών εργατικών? Εταιριών. Όπως ήταν και η μυστική εταιρεία «Ο ΣΥΝΔΕΣΜΟΣ ΤΟΥ ΔΙΚΑΙΟΥ»,ταυτόχρονα συνδέεται με στενή «φιλία με τον εβραίο Ερρίκο Χάινε, και με τον Προυντόν πού του είχε αρνηθεί κάποτε συνεργασία. Επίσης έρχεται σε επαφή με τον έως τότε εχθρό του τον Μπακούνιν, και μαζί συνεργάσθηκαν στην αριστερή εφημερίδα ΕΜΠΡΟΣ της οποίας ιδρυτής ήταν ο εβραίος Ερρίκος Μπερνστάιν. Εξ αιτίας ενός άρθρου κάποιου Μπερναυς στο Εμπρός πού επέκρινε σφοδρά τους Γερμανούς ηγεμόνες ,ο Μπερναυς, ο Μαρξ, και ο Μπερνστάιν, εκδιώχθηκαν από την Γαλλία. Ο Μαρξ πήγε με την γυναίκα του 1/2/1845 στις  Βρυξέλλες των οποίων οι αρχές τον έβαλαν να υπογράψει ότι θα απείχε από πάσα ενεργή δράση. Την άνοιξη του ίδιου έτους φτάνει εκεί και ο Ένγκελς και οι δύο μαζί φεύγουν για Λονδίνο να μελετήσουν την εκεί κατάσταση των εργατών! (ΑΡΑΓΕ ΠΟΙΟΙ ΤΟΥ ΔΙΕΘΕΤΑΝ ΤΑ ΚΕΦΑΛΑΙΑ ΓΙΑ ΝΑ ΣΥΝΤΗΡΕΙ ΤΗΝ ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΑ ΤΟΥ ΚΑΙ ΝΑ ΚΑΝΕΙ ΑΥΤΑ ΤΑ ΧΡΟΝΟΒΟΡΑ ΚΑΙ ΑΚΡΙΒΑ ΤΑΞΙΔΙΑ;ΚΑΙ ΤΟΥ ΕΝΓΚΕΛΣ ΕΠΙΣΗΣ;) Εκεί έρχονται σε επαφή με τους εβραίους ΣΑΠΕΡ, ΜΠΑΟΥΕΡ, ΚΑΙ ΙΩΣΗΦ ΜΟΛ, οι οποίοι διηύθηναν το  Αγγλικό τμήμα της κομμουνιστικής μυστικής εταιρείας «ΣΥΝΔΕΣΜΟΣ ΤΩΝ ΔΙΚΑΙΩΝ».Καί λίγο αργότερα, ιδρύουν νέα μυστική εταιρία στα πρότυπα της Αγγλικής με την ονομασία «ΕΠΙΤΡΟΠΕΣ ΑΝΤΑΠΟΚΡΙΣΕΩΝ»και ο Μαρξ παρακολουθεί όλες τις εργατικές κινήσεις ΧΩΡΊΣ ΠΟΤΈ ΝΑ ΣΥΜΜΕΤΈΧΕΙ  ,συνεργάζεται δέ με τον Αδαλβέρτο Μπόρνστεντ εκδότη εφημερίδας πρώην αξιωματικού του Πρωσσικού στρατού που εκδιώχθηκε λόγω ανάρμοστης συμπεριφοράς και όπως αργότερα απεδείχθει  ήταν ΜΥΣΤΙΚΟΣ ΠΡΑΚΤΟΡΑΣ της Αυστριακής και Γερμανικής αστυνομίας. Ο δε Γερμανός πρέσβης στις Βρυξέλλες ζήτησε τον διωγμό του Μάρξ,από το Βέλγιο, ο οποίος βλέποντας ότι οι μεγάλες αναταραχές θα ξεσπούσαν από ώρα σε ώρα στην Ευρώπη έψαχνε τρόπους να τις εκμεταλλευθεί. (ΑΛΛΩΣΤΕ ΑΥΤΟΣ ΚΑΙ ΟΙ ΕΒΡΑΙΟΙ ΦΙΛΟΙ ΤΟΥ ΤΟΣΟ ΚΟΠΟ ΚΑΙ ΤΟΣΑ ΤΑΞΙΔΙΑ ΕΚΑΝΑΝ ΓΙΑ ΝΑ ΒΟΗΘΗΣΟΥΝ ΣΤΗΝ ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΑ ΚΟΙΝΩΝΙΚΩΝ ΑΝΑΤΑΡΑΧΩΝ ΣΤΗΝ ΕΥΡΩΠΗ!ΜΕΧΡΙ ΚΑΙ ΜΥΣΤΙΚΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ ΕΚΑΝΑΝ ΟΠΩΣ ΕΙΔΑΜΕ ΠΑΡΑΠΑΝΩ Ο ΜΑΡΞ ΚΑΙ ΤΑ ΦΙΛΑΡΑΚΙΑ ΤΟΥ!
ΜΑΛΙΣΤΑ Ο ΦΙΛΑΡΑΚΟΣ ΤΟΥ Ο ΕΝΓΚΕΛΣ ΕΙΧΕ ΔΗΘΕΝ «ΠΡΟΒΛΕΨΕΙ» ΚΑΙ ΚΑΘΟΡΙΣΕ ΕΠΑΚΡΙΒΩΣ ΣΤΟ ΕΡΓΟ ΤΟΥ «ΑΙ ΕΡΓΑΤΙΚΑΙ ΤΑΞΕΙΣ ΕΝ ΑΓΓΛΙΑΝ»ΤΗΝ ΕΚΡΗΞΗ ΤΗΣ ΕΠΑΝΑΣΤΑΣΗΣ ΤΟΥ 1848???(ΑΦΟΥ ΑΥΤΟΙ ΜΕ ΕΝΑ ΣΩΡΟ ΑΛΛΟΥΣ ΠΡΑΚΤΟΡΕΣ ΑΛΩΝΙΖΑΝ ΤΗΝ ΕΥΡΩΠΗ ΥΠΟΔΑΥΛΙΖΟΝΤΑΣ ΑΥΤΗΝ ΤΗΝ ΕΠΑΝΑΣΤΑΣΗ ΜΕ ΚΑΘΕ ΤΡΟΠΟ, ΜΕΣΑ ΑΠΟ ΑΡΘΡΑ,ΜΕΣΑ ΑΠΟ ΤΙΣ ΜΥΣΤΙΚΕΣ ΚΟΜΜΟΥΝΙΣΤΙΚΕΣ ΕΤΑΙΡΕΙΕΣ ΤΑ ΕΡΓΑΤΙΚΑ ΚΟΜΜΟΥΝΙΣΤΙΚΑ ΣΩΜΑΤΕΙΑ ΚΛΠ. Για ποιο προφητικό έργο μιλάνε;)
ΜΕ ΤΗΝ ΜΥΣΤΙΚΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ ΤΟΥ Ο ΜΑΡΞ ΑΥΤΗ ΤΩΝ «‘ΕΠΙΤΡΟΠΩΝ ΑΝΤΑΠΟΚΡΙΣΕΩΝ’» ΒΡΙΣΚΟΤΑΝ ΣΕ ΣΤΕΝΗ ΣΥΝΕΡΓΑΣΙΑ ΜΕ ΤΙΣ ΕΡΓΑΤΙΚΕΣ ΟΡΓΑΝΩΣΕΙΣ ΤΗΣ ΑΓΓΛΙΑΣ ΓΑΛΛΙΑΣ ΚΑΙ ΓΕΡΜΑΝΙΑΣ. ΤΟΤΕ Η ΑΛΛΗ ΜΥΣΤΙΚΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ Ο « ΣΥΝΔΕΣΜΟΣ ΤΟΥ ΔΙΚΑΙΟΥ ΕΣΤΕΙΛΕ ΤΟΝ ΕΒΡΑΙΟ ΙΩΣΗΦ ΜΟΛ ΚΑΙ ΕΙΠΕ ΣΤΟΝ ΜΑΡΞ ΚΑΙ ΣΤΟΝ ΕΓΚΕΛΣ ΝΑ ΜΕΤΑΒΟΥΝ ΣΤΟ ΛΟΝΔΙΝΟ ΓΙΑ ΝΑ ΑΝΑΔΙΟΡΓΑΝΩΣΟΥΝ ΤΗΝ ΜΥΣΤΙΚΗ ΑΥΤΗΝ ΕΤΑΙΡΕΙΑ.
ΕΤΣΙ ΛΟΙΠΟΝ  ΤΟΝ ΙΟΥΝΙΟ ΤΟΥ 1947 ΟΤΑΝ ΕΓΙΝΕ ΣΤΟ ΛΟΝΔΙΝΟ ΤΟ ΣΥΝΕΔΡΙΟ ΤΗΣ ΜΥΣΤΙΚΗΣ ΕΤΑΙΡΕΙΑΣ ΟΙ ΕΒΡΑΙΟΙ ΣΑΠΕΡ ΜΠΑΟΥΕΡ ΚΑΙ ΜΟΛ ΕΓΙΝΑΝ ΜΕΛΗ Ο ΜΑΡΞ ΠΑΡΑΚΟΛΟΥΘΟΥΣΕ ΔΙΑ ΑΝΤΙΠΡΟΣΩΠΟΥ ΤΙΣ ΣΥΖΗΤΗΣΕΙΣ, ΚΑΙ Ο ΕΝΓΚΕΛΣ ΠΟΥ ΣΥΜΕΤΕΙΧΕ ΕΝΕΡΓΑ ΣΤΙΣ ΣΥΖΗΤΗΣΕΙΣ ΠΡΟΤΕΙΝΕ ΚΑΙ ΕΓΙΝΕ ΑΠΟΔΕΚΤΗ Η ΑΛΛΑΓΗ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΗΣ ΕΤΑΙΡΕΙΑΣ ΑΠΟ «ΣΥΝΔΕΣΜΟ ΤΟΥ ΔΙΚΑΙΟΥ»ΣΕ «ΣΥΝΔΕΣΜΟ ΚΟΜΜΟΥΝΙΣΤΩΝ»ΑΛΛΑΖΟΝΤΑΣ ΚΑΙ ΤΟ ΣΥΝΘΗΜΑ ΠΟΥ ΗΤΑΝ «ΟΛΟΙ ΟΙ ΑΝΘΡΩΠΟΙ ΕΙΝΑΙ ΑΔΕΛΦΟΙ» ΣΤΟ «ΠΡΟΛΕΤΑΡΙΟΙ ΟΛΟΥ ΤΟΥ ΚΟΣΜΟΥ ΕΝΩΘΗΤΕ»
(Όπως βλέπουμε όλοι ηταν πιά η ώρα να βγουν δυναμικά και να προσπαθήσουν να επιβάλλουν τον κομμουνισμο!Μέ κάθε τρόπο και με κάθε κόστος!! Πόσο τυχαίο άραγε ήταν το ότι:ΟΛΟΙ ΟΣΟΙ ΕΜΠΝΕΥΣΤΗΚΑΝ ΚΑΙ ΔΙΑΜΟΡΦΩΣΑΝ ΤΟΝ ΚΟΜΜΟΥΝΙΣΜΟ,ΕΠΙΣΗΣ ΟΛΟΙ ΟΣΟΙ ΔΟΥΛΕΨΑΝ ΥΠΟΓΕΙΑ ΣΑΝ ΠΡΑΚΤΟΡΕΣ ΜΕΣΑ ΑΠΟ ΣΩΜΑΤΕΙΑ ΚΑΙ ΜΥΣΤΙΚΕΣ ΕΡΓΑΤΙΚΕΣ??ΕΤΑΙΡΕΙΕΣ ΕΙΝΑΙ ΣΙΓΟΥΡΑ ΤΥΧΑΙΟ ΟΤΙ ΟΛΟΙ ΕΙΝΑΙ ΕΒΡΑΙΟΙ!;ΕΠΙΣΗΣ 99% ΤΩΝ ΙΔΡΥΤΩΝ ΚΑΙ ΣΤΕΛΕΧΩΝ ΤΟΥ ΚΟΜΜΟΥΝΙΣΤΙΚΟΥ ΚΟΜΑΤΟΣ ΕΙΝΑΙ ΤΥΧΑΙΟ ΟΤΙ ΗΤΑΝ ΕΒΡΑΙΟΙ;
ΤΟ ΔΕΥΤΕΡΟ ΣΥΝΕΔΡΙΟ ΤΟΥ  «ΜΑΝΩΛΙΟΥ ΠΟΥ ΑΛΛΑΞΕ ΚΑΙ ΕΒΑΛΕ ΑΛΛΟΙΩΣ ΤΑ ΡΟΥΧΑ»ΔΗΛΑΔΗ ΤΟΥ «ΣΥΝΔΕΣΜΟΥ ΚΟΜΜΟΥΝΙΣΤΩΝ»ΕΓΙΝΕ ΤΟΝ ΔΕΚΕΜΒΡΙΟ ΤΟΥ 1947 ΟΠΟΥ ΔΗΜΟΣΙΑ ΓΙΑ ΤΑ ΜΑΤΙΑ ΤΟΥ ΚΟΣΜΟΥ Ο ΕΝΓΚΕΛΣ ΕΔΩΣΕ ΤΗΝ ΕΝΤΟΛΗ ΣΤΟΝ ΜΑΡΞ ΝΑ ΣΥΝΤΑΞΕΙ ΤΟ ΠΕΡΙΦΗΜΟ «ΚΟΜΜΟΥΝΙΣΤΙΚΟ ΜΑΝΙΦΕΣΤΟ»ΤΟ ΟΠΟΙΟ Ο ΜΑΡΞ ΤΕΛΕΙΩΣΕ ΚΑΙ ΠΑΡΕΔΩΣΕ ΑΡΧΕΣ ΤΟΥ 1948, ΜΕΤΑΦΡΑΣΤΗΚΕ ΣΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΓΛΩΣΣΕΣ ΔΙΑΔΟΘΗΚΕ ΤΑΧΙΣΤΑ ΚΑΙ ΛΙΓΟ ΜΕΤΑ ΕΓΙΝΕ Η ΕΚΡΗΞΗ ΤΗΣ ΕΠΑΝΑΣΤΑΣΕΩΣ ΤΟΥ 1848,οπότε ο Μαρξ συνελήφθη και φυλακίστηκε. Λίγο πριν συλληφθεί και για να το αποφύγει παραιτήθηκε της Γερμανικής υπηκοότητας του χωρίς να πάρει άλλη (στο κάτω κάτω εβραίος ήταν τι να τον ένοιαζε;) Μαζί του φυλακίστηκε και η γυναίκα του και λίγες μέρες μετά 3 για την ακρίβεια (όπως θα του είχαν υποσχεθεί τα φιλαράκια του,) αφέθησαν ελέυθεροι και πήγαν στο Παρίσι οπου τους υποδέχθηκε με ενθουσιασμό, ο Φερδιναρδος Φλοκόν ένα μέλος της τότε προσωρινής κυβερνήσεως. Η επανάσταση δεν άργησε να φτάσει στην Γερμανία και την Αυστρία, όπου με σκοπό την επέκταση της δράσεως του, ο Μαρξ φεύγει από την Γαλλία, για Γερμανία ,φτάνει στην Κολονία και αμέσως! (στην βράση κολλάει το σίδερο) ανοίγει εφημερίδα -(για άφραγκος καλά τα πήγαινε οικονομικά!!!!!!!?? ΞΥΠΝΑΤΕ ΓΙΔΙΑ!!ΠΟΙΟΙ ΚΑΙ ΓΙΑ ΠΟΙΟΥΣ ΛΟΓΟΥΣ ΔΙΕΘΕΤΑΝ ΟΛΑ ΑΥΤΑ ΤΑ ΚΕΦΑΛΑΙΑ;)-με το όνομα: »ΝΕΑ ΕΦΗΜΕΡΙΔΑ ΤΟΥ ΡΗΝΟΥ» όπου όταν κόπασε ο άνεμος της επανάστασης την έκλεισε, και ο ίδιος παραπέμφθηκε 2 φορές στο κακουργιοδικείο για αδικήματα του Τύπου και ένοπλη αντίσταση κατά της Αρχής.
ΚΑΤΗΓΟΡΗΘΗΚΕ ΔΕ ΤΟΤΕ ΑΠΟ ΤΟΝ ΔΙΕΥΘΥΝΤΗ ΤΟΥ  «ΣΥΝΔΕΣΜΟΥ ΚΟΜΜΟΥΝΙΣΤΩΝ»ΩΣ ΜΥΣΤΙΚΟ ΟΡΓΑΝΟ ΤΗΣ ΚΕΦΑΛΑΙΟΚΡΑΤΙΑΣ (τι ανακάλυψε άραγε ο διευθυντής του συνδέσμου;) ΚΑΙ ΩΣ ΜΗ ΑΜΕΙΒΩΝ ΕΠΑΡΚΩΣ ΤΟ ΠΡΟΣΩΠΙΚΟ ΤΗΣ ΕΦΗΜΕΡΙΔΑΣ ΤΟΥ! (κάτι σαν το κ.κ.ε και το Αλεκάκι του 902 ας πούμε) και ο Μαρξ αναγκάστηκε να καταφύγει πάλι στην Γαλλία Μάιο 1849 όπου είχε επίσης κατασταλεί η επανάσταση, αλλά τον διώχνουν και φεύγει με την οικογενειά του για Λονδίνο όπου μένουν σε ένα μικρό σπίτι σε μια φτωχή συνοικία
     Η τελική αποτυχία και οι θάνατοι στην επανάσταση του Παρισίου που καταστάλθηκε κόστισαν στον Μάρξ πού ήταν από τους ηθικούς αυτουργούς πίσω από τα παρασκήνια πολλοί από τους φανατικούς οπαδούς της θεωρίας του απομακρύνθηκαν αφήνοντας τον στο κενό. Αυτό συνέβη και με τά κομμουνιστικά σωματεία και τις μυστικές εταιρείες ,ο ίδιος ο Μάρξ όταν αποφάσισε να συντάξει κατάλογο με τα ονόματα των απολύτως έμπιστων συνεργατών του κατάφερε με το ζόρι να γράψει μόνον επτά ονόματα.συνεχισε όμως με μαχητικότητα να παρακολουθεί τις κοινωνικές εξελίξεις και μαζί με τον Ένγκελς προέβλεψαν την επερχόμενη οικονομική κρίση του 1857(τώρα γιατί έχουν το κουσούρι να λένε προφητεία αυτό πού απλά γνώριζε εκ των έσω ότι θα δημιουργήσουν δηλ. την κρίση δεν το κατανοώ! Έτσι λοιπόν πράγματι από τα μέσα του 1856 φάνηκε η απαρχή της μεγάλης οικονομικής κρίσης με τον Μαρξ να επαγρυπνεί για να κρίνει πότε θα ήταν η κατάλληλη στιγμή να εξαπολύσει νεα κοινωνική αναταραχή αλλά γελάστηκε οικτρά γιατί η οικονομική ομαλότητα επέστρεψε. (βλέπετε είχαν και πολιτικούς πού ήταν πατριώτες τότε και όχι σαν τους ερμαφρόδιτους εθνοπροδότες της πατρίδας μας σήμερα
Το 1860 πέθανε ο Φρειδερίκος Γουλιέλμος Δ’ της Γερμανίας πού ήταν ένας από τους μεγαλύτερους διώκτες του Μαρξ, και ο Ένγκελς προέτρεψε τον Μαρξ να ξαναπάει στην Γερμανία έτσι τον Φλεβάρη του 1861 επισκέφθηκε με πλαστά χαρτιά την Γερμανία μέσω Ολλανδίας .Πήγε στο βερολίνο και φιλοξενήθηκε από τον Λασσάλ. Μετά από λίγο καιρό επέστρεψε στο Λονδίνο και συνέχισε την συγγραφή του ΚΕΦΑΛΑΙΟΥ.
Την ίδια εποχή ο πρίγκιπας της Γαλλίας Ναπολέων γιός του Ιερώνυμου Βοναπάρτη,ο οποίος αρεσκόταν στο να δείχνει πόσο Δημοκρατικός ήταν είχε συχνές συναντήσεις με τους ηγέτες των εργατικών συνδικάτων,οι οποίοι είχαν αναμειχθεί με την καθόλου εργατική κίνηση της Γαλλίας. Ο Ναπολέων συνέβαλλε στην δημιουργία της Α΄ Διεθνούς μαζί με έναν χαράκτη ονόματι Τολλαίν πού τον έπεισε να στείλουν αντιπροσώπους των εργατικών σωματείων και μυστικών εταιριών στην Διεθνή έκθεση του Λονδίνου, για να ενημερωθούν για τα νέα μηχανήματα. Ο Μάρξ συνέταξε και διάβασε ο ίδιος την προκύρηξη εν μέσω γενικού ενθουσιασμού στις 27/11/1864 οπότε απετέλεσε την ληξιαρχική πράξη γεννήσεως της Α΄ΔΙΕΘΝΟΥΣ από τότε ανέλαβε την διευθυνση της οργάνωσης ο Μάρξ.το 1867 εκδόθηκε στο Αμβούργο και ο πρώτος τόμος του ΚΕΦΑΛΑΙΟΥ.Μέ τον Γαλλογερμανικό πόλεμο του 1870 άρχισε η ραγδαία εξασθένηση της οργάνωσης αυτής πού δεν ανταποκρινόταν στις τότε συνθήκες. Εκτός από τις σκληρές διώξεις των αρχών κατά των κομμουνιστών ειχε ξεκινήσει πόλεμος μεταξύ κομμουνιστών και αναρχικών πού τελούσαν υπό την ηγεσία του Ρώσσου Μπακούνιν και του Αλεξάνδρου Χέρτσεν.Ο δε Μάρξ κατηγορεί τον Μπακούνιν ως πράκτορα της μυστικής αστυνομίας του τσάρου .Ο μάρξ μεταφέρει ταυτόχρονα την εδρα της Διεθνούς στην Νέα Υόρκη,(1872) όπου πλήρως απογοητευμένος και εξαντλημένος με αθλια υγεία αποσύρθηκε από κάθε ενεργή ανάμειξη στα εργατικά και κομμουνιστικά δρώμενα και συνεχίζει μετά βίας την συγγραφη του β’ τόμου του΄ΚΕΦΑΛΑΙΟΥ.
«ΠΙΚΡΙΑ ΚΑΙ ΑΠΟΓΟΗΤΕΥΣΙΣ ΕΠΛΗΜΜΥΡΙΖΟΝ ΤΗΝ ΨΥΧΗΝ ΤΟΥ ΔΙΑ ΤΗΝ ΔΙΑΨΕΥΣΙΝ ΤΩΝ ΕΛΠΙΔΩΝ ΚΑΙ ΤΩΝ ΠΡΟΦΗΤΕΙΩΝ ΤΟΥ ,ΤΑ ΣΥΝΑΙΣΘΗΜΑΤΑ ΔΕ ΤΑΥΤΑ ΕΞΕΣΠΩΝ ΩΣ  ΟΞΥΧΟΛΟΝ ΜΙΣΟΣ ΚΑΤΑ ΤΗΣ ΑΝΘΡΩΠΙΝΗΣ ΚΟΙΝΩΝΙΑΣ»
ΟΠΩΣ ΕΙΔΑΜΕ ΤΑ ΕΝΤΟΝΑ ΣΥΝΑΙΣΘΗΜΑΤΑ ΑΠΕΧΘΕΙΑΣ ΚΑΙ ΜΙΣΟΥΣ ΤΟΥ ΜΑΡΞ ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΑΝΘΡΩΠΟΥΣ ΕΧΟΥΝ ΑΠΟΤΥΠΩΘΕΙ ΓΙΑ ΤΑ ΚΑΛΑ ΣΤΗΝ ΚΟΜΜΟΥΝΙΣΤΙΚΗ ΘΕΩΡΙΑ ΤΟΥ ΟΠΟΥ Ο ΑΝΘΡΩΠΟΣ ΦΤΑΝΕΙ ΣΕ ΑΝΩΤΕΡΑ ΕΠΙΠΕΔΑ ΜΕΣΩ ΤΗΣ ΔΟΥΛΕΙΑΣ ΤΟΥ ΚΥΡΙΩΣ ΚΑΙ ΟΤΙ ΟΙ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΟΙ ΠΑΡΑΓΟΝΤΕΣ ΚΑΘΟΡΙΖΟΥΝ ΤΗΝ ΕΞΕΛΙΞΗ ΤΟΥ ΑΝΘΡΩΠΟΥ.ΜΕ ΛΙΓΑ ΚΑΙ ΣΤΑΡΑΤΑ ΛΟΓΙΑ Ο ΚΟΜΜΟΥΝΙΣΜΟΣ ΕΞΟΡΚΙΖΕΙ ΤΟ ΑΤΟΜΟ ΚΑΙ ΤΗΝ ΑΞΙΑ ΤΟΥ ΣΑΝ ΑΝΘΡΩΠΙΝΟ ΟΝ ΚΑΙ ΧΕΙΡΟΚΡΟΤΑ ΤΟΝ ΜΑΖΑΝΘΡΩΠΟ ΠΟΥ ΑΝ ΜΗ ΤΙ ΑΛΛΟ ΕΞΥΠΗΡΕΤΕΙ ΤΟΥΣ ΚΕΦΑΛΑΙΟΚΡΑΤΕΣ ΦΙΛΟΥΣ ΤΟΥ ΠΟΥ ΚΑΤΑ ΠΑΡΑΓΓΕΛΙΑ ΤΟΥΣ ΕΓΡΑΨΕ ΤΗΝ ΣΑΘΡΗ ΑΝΑΠΗΡΗ ΚΑΙ ΑΠΑΝΘΡΩΠΗ ΘΕΩΡΙΑ ΤΟΥ ΠΟΥ ΟΔΗΓΗΣΕ ΛΑΟΥΣ ΟΛΟΚΛΗΡΟΥΣ ΣΤΗΝ ΣΚΛΑΒΙΑ ΤΗΝ ΑΝΕΛΕΥΘΕΡΙΑ ΚΑΙ ΤΗΝ ΠΛΗΡΗ ΕΞΑΘΛΙΩΣΗ ( ΜΕ ΤΡΑΝΟ ΠΑΡΑΔΕΙΓΜΑ ΤΗΝ ΣΟΒΙΕΤΙΚΗ ΕΝΩΣΗ ΚΑΙ ΤΑ ΟΣΑ ΑΙΣΧΡΑ ΕΙΔΑΜΕ ΜΕ ΤΟ ΣΠΑΣΙΜΟ ΤΟΥ ΑΝΑΤΟΛΙΚΟΥ ΜΠΛΟΚ).
14 ΜΑΡΤΙΟΥ 1883 ΠΕΘΑΝΕ ΚΑΘΙΣΜΕΝΟΣ ΣΤΗΝ ΠΟΛΥΘΡΟΝΑ ΤΟΥ ΚΑΙ ΚΗΔΕΥΤΗΚΕ ΣΤΟ ΛΟΝΔΙΝΟ ΣΤΟ ΝΕΚΡΟΤΑΦΕΙΟ ΧΑΙΝΤΙΓΚΕΙΤ ΣΕ ΕΙΔΙΚΟ ΜΕΡΟΣ ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΑΘΕΟΥΣ.

Τριανταφυλλίδου Βούλα Τ.Ο ΛΕΣΒΟΥ.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου