OOOO

OOOO
Η ΕΛΛΑΔΑ ΘΑ ΝΙΚΗΣΕΙ ΜΙΑ ΝΕΑ ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ ΤΟΥ ΕΛΛΗΝΙΣΜΟΥ ΞΗΜΕΡΩΝΕΙ

Παρασκευή 16 Αυγούστου 2013

Αίσχος και ντροπή για το μουσείο του σφαγέα των Ελλήνων.

ΑΙΣΧΟΣ: Σύσσωμο το καθεστώς προσκύνησε τον σφαγέα των Ελλήνων, Κεμάλ - Φωτορεπορτάζ

Παρασκευή, 16 Αυγούστου 2013 - 17:13
Σήμερα 16 Αυγούστου πραγματοποιήθηκαν τα εγκαίνια του μνημείου-σπιτιού όπου έζησε ο Κεμάλ Ατατούρκ (γεννήθηκε στον Λαγκαδά και ήρθε στη Θεσσαλονίκη σε ηλικία 6 ετών), ο πατέρας της σύγχρονης Τουρκίας, που ήταν ο καθοδηγητής του σφαγιασμού των Ελλήνων Ποντίων και της Μικρασιατικής καταστροφής.
Το 2011, επί κυβέρνησης Γ. Παπανδρέου, η Τουρκία απευθύνθηκε στην Πολεοδομία Θεσσαλονίκης και ζήτησε άδεια για να προχωρήσει στην ανακαίνιση του σπιτιού στη Θεσσαλονίκη όπου γεννήθηκε ο «Τούρκος εθνάρχης Κεμάλ Ατατούρκ». Το υπουργείο Πολιτισμού απάντησε ότι για να συμβεί κάτι τέτοιο προηγουμένως το ακίνητο πρέπει να κηρυχθεί ως μνημείο. Η Άγκυρα επανήλθε στο αίτημά της και τον Μάιο του 2011 το Κεντρικό Συμβούλιο Νεωτέρων Μνημείων του υπουργείου Πολιτισμού αναβαθμίζει το κτήριο που γεννήθηκε ο Ατατούρκ σε μνημείο.
O σκοπός είναι η άμβλυνση της Εθνικής συνείδησης,η μαζοποίηση και η άλογη συνένωση των λαών των Βαλκανίων.Τη στιγμή κατά την οποία οι Έλληνες φώτισαν όχι μόνο τα Βαλκάνια αλλά συλλήβδην το σημερινό πολιτισμένο κόσμο  πονηρά και κατά τρόπο απαράδεκτο η Θεσσαλονίκη μετατρέπεται σε απρόσωπη πόλη των Βαλκανίων.Η Ελλάδα ανήκει στους Έλληνες,η Ελλάδα είναι το αιώνιο λίκνο του πολιτισμού.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου