OOOO

OOOO
Η ΕΛΛΑΔΑ ΘΑ ΝΙΚΗΣΕΙ ΜΙΑ ΝΕΑ ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ ΤΟΥ ΕΛΛΗΝΙΣΜΟΥ ΞΗΜΕΡΩΝΕΙ

Κυριακή 16 Οκτωβρίου 2016

Ν. Γ. Μιχαλολιάκος στον City International Fm: Η Χρυσή Αυγή θα σταθεί στο πλευρό των Ελλήνων για όλα τα Εθνικά και κοινωνικά ζητήματα! ΗΧΗΤΙΚΟ

Ν. Γ. Μιχαλολιάκος στον City International Fm: Η Χρυσή Αυγή θα σταθεί στο πλευρό των Ελλήνων για όλα τα Εθνικά και κοινωνικά ζητήματα! ΗΧΗΤΙΚΟ



Κυριακή, 16 Οκτωβρίου 2016 - 12:15


Ο Γενικός Γραμματέας του Λαϊκού Συνδέσμου - Χρυσή Αυγή έδωσε μια εφ΄όλης της ύλης συνέντευξη στον ραδιοφωνικό σταθμό της Θεσσαλονίκης, City International 106.1 Fm και στον στον δημοσιογράφο Γιώργο Αρίστογλου.
Ο Νικόλαος Γ. Μιχαλολιάκος αφού ευχαρίστησε τον σταθμό και τον κ. Αρίστογλου για την φιλοξενία, καθώς είναι από τα ελάχιστα ΜΜΕ που σπάνε την συνωμοσία της σιωπής, σημείωσε για τον διαπλεκόμενο αρχιτραπεζίτη Στουρνάρα πως είναι στο ίδιο κύκλωμα με τον Σημίτη και τον Παπαδήμο που μας βάλανε στο ευρώ και διέλυσαν την Εθνική οικονομία.
Για το μείζον ζήτημα της λαθρομετανάστευσης επεσήμανε την επώνυμη καταγγελία εργαζόμενου σε "hot spot" ότι προσβλήθηκε από οξεία ηπατίτιδα Α΄. Τι θα πράξει το σάπιο μνημονιακό καθεστώς, αν έστω ένα Ελληνόπουλο κολλήσει φυματιώση; Η Χρυσή Αυγή είναι στο πλευρό των Ελλήνων που αντιστέκονται για να προστατέψουν την Πατρίδα, την Θρησκεία και την Οικογένεια.


Ο Αρχηγός της Χρυσής Αυγής επανέλαβε την πρότασή του για αναστολή του άρθρου 86 του Συντάγματος "περί ευθύνης υπουργών", καθώς η χώρα βρίσκεται σε κατάσταση πολιορκίας.
Για την συνεχόμενη άνοδο του Εθνικιστικού Λαϊκού Κινήματος τόνισε πως οι Έλληνες αναγνωρίζουν την εντιμότητά μας, ενώ για την υποχωρητικότητα της Ελλάδος απέναντι στην τουρκικές προκλήσεις υπογράμμισε πως εντάσσεται στο γενικότερο κλίμα μιας "νέας τουρκοκρατίας" που καλλιεργείται εδώ και χρόνια.
Αναφορικά με την δίκη της Χρυσής Αυγής δήλωσε ότι τραβά εις μάκρος με μοναδικό σκοπό να πλήττεται η δημόσια εικόνα του κόμματος, αλλά στο τέλος θα λάμψει η Δικαιοσύνη και η Αλήθεια.
Ο Νικόλαος Γ. Μιχαλολιάκος απάντησε σε ερωτήσεις ακροατών και επανέλαβε τις θέσεις της Χρυσής Αυγής για την επανεκκίνηση της Εθνικής οικονομίας, το Εθνικό νόμισμα, τον ορυκτό πλούτο και την πρωτογενή παραγωγή.
Τέλος, τόνισε πως η Χρυσή Αυγή είναι το μοναδικό κίνημα στην χώρα που δεν στηρίχθηκε στους διαπλεκόμενους "νταβατζήδες" και θα συνεχίσει τον Αγώνα στο πλευρό των Ελλήνων σε κάθε κοινωνικό και κυρίως εθνικό ζήτημα.


Διαβάστε περισσότερα: http://www.xryshaygh.com/enimerosi/view/N.-G.-Mixaloliakos-sto-City-International-Fm-H-Xrysh-Avgh-tha-stathei-sto-p#ixzz4NFdgB2Mv

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου