OOOO

OOOO
Η ΕΛΛΑΔΑ ΘΑ ΝΙΚΗΣΕΙ ΜΙΑ ΝΕΑ ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ ΤΟΥ ΕΛΛΗΝΙΣΜΟΥ ΞΗΜΕΡΩΝΕΙ

Κυριακή 23 Οκτωβρίου 2016

Προδότες και επαίτες

Προδότες και επαίτες
Κυριακή, 23 Οκτωβρίου 2016 - 09:57

Άρθρο της διευθύντριας της εφημερίδας "Εμπρός", Ειρήνης Δημοπούλου - Παππά στην στήλη "Εγέρθητι" Προδότες και επαίτες

«Έστι δίκης οφθαλμός, ος τα πανθ' ορά». Μετά την ταπείνωση του Ελληνικού Λαού και της Πατρίδος, ήρθε η ώρα του εξευτελισμού του αμετροεπούς κ. Τσίπρα και της κυβερνήσεώς του. Είναι το άκρον άωτον του εξευτελισμού της Ελλάδος ο Πρωθυπουργός της να κυκλοφορεί στις αυλές της Δύσεως ως «επαίτης», θυμίζοντας τους Έλληνες Αυτοκράτορες προ της επικειμένης Αλώσεως. Το άρθρο της γερμανικής εφημερίδος Bild με τίτλο «Η επιστροφή του επαίτη Έλληνα» και θέμα το «κούρεμα του χρέους για το πτωχευμένο κράτος του» εκφράζει την πλήρη απαξίωση των Ελλήνων πολιτικών από τους συμμάχους και εταίρους της χώρας. Το αίσχος της αμετροέπειας των «πολιτισμένων» ευρωπαίων «Συμμάχων», είναι και αίσχος των αμερικανοθρεμένων πολιτικάντηδων του σακιδίου και του νταηλικιού

.
Είναι εξευτελισμός της Πατρίδος, σύσσωμο το αντισυνταγματικό τόξο να εκχωρεί την εθνική περιουσία για έναν αιώνα στους δανειστές των χρεοκοπημένων κομμάτων τους.
Είναι ντροπή για την Πατρίδα να βάζουν τέρμα στην ζωή τους στρατιωτικοί που έχουν ταχθεί να την υπερασπιστούν ως την τελευταία ρανίδα του αίματός τους, επειδή δεν έχουν να πληρώσουν την δόση του δανείου τους. Οι πράξεις τους ομιλούν και για την εκπαίδευση την οποίαν δέχονται από τους ανωτέρους τους και για τις προτεραιότητες των πολιτικών Δεξιάς και Αριστεράς που κομματικοποίησαν το στράτευμα. Όταν μάλιστα αυτές συμβαίνουν λίγες μέρες μετά τον θάνατο εν ώρα καθήκοντος του σμηναγού Αντωνόπουλου, το άγος είναι ακόμη μεγαλύτερο.
Τυφλοί και αδιάφοροι, εμπαιζόμενοι και διαμαρτυρόμενοι αλλά μηδέποτε ενεργούντες παρά μόνον όταν θίγονται οι συντεχνίες τους , «ένστολοι», νοσηλευτές και καθαρίστριες, δημοσιογράφοι και συνταξιούχοι, διαδηλώνουν μετά μουσικής υποκρούσεως και τσικνισμάτων, μέχρι να ξανακρυφτούν πίσω από τις οθόνες της αποβλάκωσης και της παθητικότητος. Φόβος και Εφιάλτες, στις σιδερένιες πύλες της Μοίρας, η σιωπή και η σύγχυση είναι η ταφόπλακα των ανθρώπων. Αποτελεί ντροπή για τους Έλληνες να δέχονται να τους εμπαίζουν και επιπλέον να ψηφίζουν πολιτικάντηδες όπως ο υφυπουργός Εξωτερικών Αμανατίδης, ο οποίος απαντώντας σε επίκαιρη ερώτηση για τα ελληνοτουρκικά θέματα, του βουλευτή Επικρατείας της Χρυσής Αυγής, Χρήστου Παππά, απάντησε πως «Όσο για τον κίνδυνο να ισλαμοποιηθεί η Ελλάδα με την ανέγερση τεμένους στην Αθήνα, νομίζω ότι είναι υπερβολικός και όχι απλώς υπερβολικός, αλλά απορρέει ουσιαστικά από την ιδεολογία, την οποία έχετε, σύμφωνα με την οποία οτιδήποτε διαφορετικό ή κάτι που δεν το καταλαβαίνετε, το θεωρείτε επικίνδυνο».
Άπαντες πλην Εθνικιστών, καταλαβαίνουν, προσπορίζονται μέσω «προγραμμάτων» του ΟΗΕ και της ΕΕ, και συμφωνούν στην κατασκευή τεμένους και τζαμιών για τους εκατοντάδες χιλιάδες εισβολείς που έχουν έρθει και όσους πρόκειται να έρθουν για να καταλάβουν τα νησιά μας, την Πρωτεύουσα και ολόκληρη την ελληνική επικράτεια. Είναι το άκρον άωτον του θράσους ο ίδιος υπουργός να διαρρηγνύει τα ιμάτιά του όταν ο βουλευτής της Χρυσής Αυγής αποκαλεί την κυβέρνηση Τσίπρα «σταλινίσκους στο εσωτερικό και υπόδουλους στο εξωτερικό», όταν πριν λίγες μόλις μέρες, ο αρχηγός του ζήτησε να επαναληφθεί η ψηφοφορία εκλογής Κεντρικής Επιτροπής του κόμματος, επειδή δεν τον ικανοποιούσε το αποτέλεσμα και λίγες μέρες μετά ο καρπαζοεισπράκτορας κ. Τσίπρας, γίνεται δεκτός από τους συνεταίρους του στην Ευρώπη ως «επαίτης».
«Η κυβέρνηση αυτή έχει ενισχύσει τη δημοκρατία στο εσωτερικό», υποστήριξε ο κ. Αμανατίδης, την ίδια ώρα που συνυπουργοί του αρνούνται να απαντήσουν σε ερωτήσεις της Χρυσής Αυγής, αρνούνται να εκλεγούν αντιπρόεδροι της βουλής από το εθνικιστικό κόμμα, και διατηρούν το φωτογραφικό εξαμβλωματικό νομοθέτημα αποστέρησης κρατικών πόρων που δικαιούται η τρίτη πολιτική δύναμη της χώρας. Όμως την ίδια ώρα οι Εθνικιστές επιμένουν, αγωνίζονται, επελαύνουν στην συνείδηση της κοινωνίας, όπου οι καταστάσεις πλέον επιβάλλουν το Ξύπνημα.
Είναι άγος της κυβέρνησης της Ριζοσπαστικής Αριστεράς, να υπάρχουν σήμερα στην Ελλάδα 343.000 εργαζόμενοι με μισθό από 100 έως 400 ευρώ, και 127.000 να αμείβονται με 100 ευρώ! Είναι άγος του καταστροφικού μνημονιακού τόξου, να καταντούν τους Έλληνες, επαίτες. Η νέκρωση της θέλησης για ζωή είναι μεγάλη αναπηρία της ψυχής και από αυτήν υποφέρουν εν γνώσει ή εν αγνοία τους, πολλοί Έλληνες. Την ίδια ώρα που ο Έλληνας πρωθυπουργός αποκαλείται ανερυθρίαστα «επαίτης», και ως έναν ακόμη εξευτελισμό του επαίτη Έλληνα πρωθυπουργού και του επαίτη ελληνικού λαού, ο τούρκος πρωθυπουργός ορίζει μόνιμο ιμάμη στην Αγιά Σοφιά και απευθύνεται στην πολυπληθή τουρκική νεολαία καλώντας την να δράσει: “Θέλω από τη νεολαία μας να εξετάσει τη Λωζάννη κι ας ενοχληθούν κάποιοι. Το 2016 δεν μπορούμε να κινούμαστε με τη λογική του 1923 . Αυτό είναι άδικο και δεν μπορούμε να το δεχθούμε. Όταν αλλάζουν τα πάντα στον κόσμο δεν μπορούμε να βρισκόμαστε στο σημείο που βρεθήκαμε τότε».
Τα πάντα αλλάζουν στον κόσμο. Και οι Έλληνες δεν μπορεί να βρισκόμαστε στο ίδιο σημείο που μας έφεραν οι πολιτικάντηδες του «Εθνάρχη» Καραμανλή και του Ανδρέα με το Ζιβάγκο και των επιγόνων τους από το 1974
και μετά. Η ανατροπή έρχεται. Μια νέα Χρυσή Αυγή ξημερώνει.


Διαβάστε περισσότερα: http://www.xryshaygh.com/enimerosi/view/prodotes-kai-epaites#ixzz4Nthw5l1M

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου