OOOO

OOOO
Η ΕΛΛΑΔΑ ΘΑ ΝΙΚΗΣΕΙ ΜΙΑ ΝΕΑ ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ ΤΟΥ ΕΛΛΗΝΙΣΜΟΥ ΞΗΜΕΡΩΝΕΙ

Πέμπτη 20 Οκτωβρίου 2016

Βροχή οι μολότοφ στο κέντρο της Αθήνας από τις αναρχοκομμουνιστικές συνιστώσες των Συριζα-Ανέλ

Βροχή οι μολότοφ στο κέντρο της Αθήνας από τις αναρχοκομμουνιστικές συνιστώσες των Συριζα-Ανέλ

Πέμπτη, 20 Οκτωβρίου 2016 - 15:27


Το καθεστώς των νεοφιλελεύθερων αναρχικών κομμουνιστών των ΣΥΡΙΖΑ-ΑΝΕΛ εξαπέλυσε την συμμορία από τα τσιράκια του παρακράτους του για να τρομοκρατήσουν και να καταστρέψουν για ακόμη μια φορά το κέντρο της Αθήνας. 
Ειδικότερα μεγάλης έκτασης επεισόδια έγιναν τις βραδινές ώρες της Τετάρτης 19 Οκτωβρίου στην περιοχή του Εθνικού Μετσόβιου Πολυτεχνείου μεταξύ των οδών Τοσίτσα και της 28ης Οκτωβρίου (δηλαδή την Πατησίων).Βροχή οι μολότοφ στο κέντρο της Αθήνας από τις αναρχοκομμουνιστικές συνιστώσες των Συριζα-Ανέλ
Οι κουκουλοφόροι είχαν τοποθετήσει φλεγόμενους κάδους απορριμμάτων στην μέση της Πατησίων διακόπτοντας πλήρως την κανονική ροή του δρόμου από αυτοκίνητα και πεζούς όπως συμβαίνει σε κάθε ευνομούμενη πολιτεία και μετέτρεψαν την Πατησίων σε κανονικό πεδίο μάχης.
Συγκεκριμένα ομάδα περίπου 100 γνωστών-άγνωστων αντιεξουσιαστών είχε ταμπουρωθεί μέσα στο κτίριο του Πολυτεχνείου και πετούσε μολότοφ και φωτοβολίδες προς τις δυνάμεις των ΜΑΤ. Γιατί εκεί νομίζουν ότι είναι προστατευμένοι οι αναρχικοί από το πανεπιστημιακό άσυλο. Ειλικρινά απορούμε γιατί οι αστυνομία δεν επεμβαίνει να τους συλλάβει άμεσα όλους.
Ο νόμος 1268/82 με το διαβόητο άρθρο 2 περί πανεπιστημιακού ασύλου, έγινε στην ουσία ο προστάτης του κάθε αναρχικού κακοποιού στοιχείου που λεηλατούσε και κατέστρεφε την περιουσία των Σχολών, καθώς και η χαρά του κάθε εμπόρου ναρκωτικών. Έχουμε δει ακόμη και λαθρομετανάστες που πουλούσαν την πραμάτεια τους μέσα από τα κάγκελα του πολυτεχνείου για να μην τους πειράζει κανείς. Φυσικά πάντοτε ελέω κατοχύρωσης της ακαδημαϊκής ελευθερίας της κάθε περιθωριακής ομάδας, του κάθε κακοποιού στοιχείου και του κάθε παράνομου εισβολέα στην χώρα μας.


Όμως ο μεταγενέστερος νόμος 4009/11 ορίζει ότι: «2. Σε αξιόποινες πράξεις που τελούνται εντός των χώρων των Α.Ε.Ι. εφαρμόζεται η κοινή νομοθεσία. 3. Από τη δημοσίευση του παρόντος νόμου καταργούνται το άρθρο 2 του ν. 1268/1982 (Α' 87) και οι παράγραφοι 1 έως και 7 και 9 του άρθρου 3 του ν. 3549/2007 (Α' 69).»
Δηλαδή υπάρχει η έννομη δυνατότητα στην Αστυνομία να επεμβαίνει σε όλους τους πανεπιστημιακούς χώρους, χωρίς περιορισμό και να εφαρμόζεται μόνον η κοινή νομοθεσία και ειδικότερα η διάταξη του άρθρου 334 του Ποινικού Κώδικα που ορίζει ότι : «Όποιος εισέρχεται παράνομα σε κατάστημα ή χώρο δημόσιας, δημοτικής ή κοινοτικής υπηρεσίας ή νομικού προσώπου δημοσίου δικαίου ή επιχείρησης κοινής ωφελείας ή παραμένει στους χώρους αυτούς παρά τη θέληση της υπηρεσίας που τους χρησιμοποιεί, της οποίας τη θέλησή του δηλώνει ο νόμιμος εκπρόσωπος ή υπάλληλός της, και προκαλεί έτσι διακοπή ή διατάραξη της ομαλής διεξαγωγής της υπηρεσίας τιμωρείται με φυλάκιση τουλάχιστον έξι μηνών.»
Ποτέ όμως δεν τόλμησε ένας νόμιμος εκπρόσωπος του πολυτεχνείου, ένας πρύτανης, να καλέσει την αστυνομία για να προστατέψει την περιουσία των πανεπιστημίων που έχει δημιουργηθεί με τα χρήματα των φορολογούμενων Ελλήνων. Η ηγεμονία της αριστεράς σε όλα τα πανεπιστήμια εφαρμόζεται με τη βία, τον εκφοβισμό και την ομερτά.
Αλλά τι να περιμένουμε από ένα παρακράτος των ΣΥΡΙΖΑ-ΑΝΕΛ που στην ουσία επανδρώνει τους παραπάνω αναρχικούς για να εξαπολύουν επεισόδια, όποτε βολεύει να δημιουργηθεί αποπροσανατολισμός από τα φλέγοντα ζητήματα και όποτε εξυπηρετεί η γέννηση αδικαιολόγητης ανασφάλειας στον Έλληνα πολίτη;
Περισσότερες φωτογραφίες:  


Διαβάστε περισσότερα: http://www.xryshaygh.com/enimerosi/view/brochh-oi-molotof-sto-kentro-ths-athhnas-apo-tis-sunistwses-twn-suriza-anel#ixzz4NdKC37Sd

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου