OOOO

OOOO
Η ΕΛΛΑΔΑ ΘΑ ΝΙΚΗΣΕΙ ΜΙΑ ΝΕΑ ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ ΤΟΥ ΕΛΛΗΝΙΣΜΟΥ ΞΗΜΕΡΩΝΕΙ

Κυριακή 23 Οκτωβρίου 2016

Αποκάλυψη της πολιτικής σκευωρίας Σαμαρά κατά της Χρυσής Αυγής μέσα στην ίδια την Βουλή

Αποκάλυψη της πολιτικής σκευωρίας Σαμαρά κατά της Χρυσής Αυγής μέσα στην ίδια την ΒουλήΚυριακή, 23 Οκτωβρίου 2016 - 12:38


Άρθρο στην εφημερίδα "Χρυσή Αυγή"
Αποκάλυψη της πολιτικής σκευωρίας Σαμαρά κατά της Χρυσής Αυγής μέσα στην ίδια την Βουλή
Στην ομιλία του στη Βουλή ο πρωθυπουργός της χώρας κ. Τσίπρας αναφερόμενος στις παρεμβάσεις της Ν.Δ. επί των ημερών Σαμαρά, είπε το εξής χαρακτηριστικό:  “… Ακούστε, κύριοι της Νέας Δημοκρατίας και του ΠΑΣΟΚ: Όλοι γνωρίζουν σε αυτήν την χώρα ποιος σήκωνε τηλέφωνα για να καθοδηγήσει ανώτερους και ανώτατους εισαγγελικούς και δικαστικούς λειτουργούς.
Σε ποιο γεγονός αναφερότανε ο Αλέξης Τσίπρας είναι προφανές. Αναφερότανε στο τηλεφώνημα Σαμαρά για προφυλάκιση βουλευτών της ΧΡΥΣΗΣ ΑΥΓΗΣ καθώς και στο τηλεφώνημα μέσα στα άγρια μεσάνυχτα, την ώρα που γινότανε η… ανάκριση(!), του τότε υπουργού δικαιοσύνης της Ν.Δ. στην… προϊσταμένη των ανακριτών!


Τον λόγο έλαβε την ίδια ημέρα στη Βουλή και ο πρόεδρος της κοινοβουλευτικής ομάδος της ΧΡΥΣΗΣ ΑΥΓΗΣ, Συναγωνιστής Μιχαλολιάκος, ο οποίος τόνισε: “Είπε ο κύριος Πρωθυπουργός, αναφερόμενος στα θέματα της Δικαιοσύνης, ότι όλοι γνωρίζουμε ποιος Πρωθυπουργός σήκωνε τηλέφωνα προς λειτουργούς της Δικαιοσύνης. Το είπε εδώ, μέσα σ’ αυτήν εδώ την Αίθουσα. Όμως ο ΣΥΡΙΖΑ δεν κάνει τίποτα γι’ αυτή την αλήθεια.
Δεν κάνει τίποτα γι’ αυτή τη μεγάλη αλήθεια, για να αποκαλυφθεί αυτή η πολιτική σκευωρία, στην οποία όμως έχει γυρίσει ο λαός την πλάτη και έχει τη Χρυσή Αυγή κυρίαρχη και τρίτη πολιτική δύναμη του τόπου. Μάλιστα στην Επιτροπή Θεσμών και Διαφάνειας είχαν πει ότι θα φέρουν το θέμα. Δεν φέρνουν το θέμα. Αν σε κάτι συμφωνεί ο κ. Τσίπρας με τον κ. Μητσοτάκη και η Νέα Δημοκρατία με τον ΣΥΡΙΖΑ είναι στο να θέσουν στο περιθώριο με κάθε τρόπο τη Χρυσή Αυγή. Δεν θα το κατορθώσουν όμως.”
Όλοι γνωρίζουν, λοιπόν, “ποιος σήκωνε τα τηλέφωνα” και καθοδηγούσε δικαστικούς λειτουργούς. Όλοι το γνωρίζουν, αλλά δεν κάνουν τίποτε και γι’ αυτό είναι συνένοχοι στην πολιτική σκευωρία εναντίον του Κινήματος των Ελλήνων Εθνικιστών.
Όμως ό,τι και να κάνουν στο τέλος η Αλήθεια και η Δικαιοσύνη θα λάμψουν!
“Υ”


Διαβάστε περισσότερα: http://www.xryshaygh.com/enimerosi/view/apokalupsh-ths-politikhs-skeuwrias-samara-kata-ths-chrushs-aughs-mesa-sthn#ixzz4NwWhk6WU

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου