OOOO

OOOO
Η ΕΛΛΑΔΑ ΘΑ ΝΙΚΗΣΕΙ ΜΙΑ ΝΕΑ ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ ΤΟΥ ΕΛΛΗΝΙΣΜΟΥ ΞΗΜΕΡΩΝΕΙ

Δευτέρα 17 Οκτωβρίου 2016

“Αντιρατσιστικός” εκφοβισμός: Το τελευταίο όπλο του ανθελληνισμού

“Αντιρατσιστικός” εκφοβισμός: Το τελευταίο όπλο του ανθελληνισμού

Δευτέρα, 17 Οκτωβρίου 2016 - 07:00

Βιώνουμε όλοι μας αυτές τις μέρες μια ολομέτωπη λυσσαλέα επίθεση ολόκληρου του ανθελληνικού τόξου εσωτερικού (οι ντόπιοι υποτακτικοί) και εξωτερικού (τα αφεντικά τους, όπως οι διεθνείς τοκογλύφοι κλπ), κατά όχι μόνο των Ελλήνων αλλά και της κοινής λογικής. Παραδόξως αυτά είναι πολύ καλά σημάδια. Όλα δείχνουν ότι ο οι αξίες του Ελληνισμού έχουν πληγώσει θανάσιμα το θηρίο του διεθνή σιωνισμού και αυτό αδιαφορώντας πλέον για τα πάντα, πετώντας κάθε προσχηματικό προσωπείο (δημοκρατία, σύνταγμα κλπ), δίνει την έσχατη απέλπιδα μάχη του, με ότι μέσον διαθέτει.“Αντιρατσιστικός” εκφοβισμός: Το τελευταίο όπλο του ανθελληνισμού
Δεν τους φτάνει που έχουν στερήσει τα πάντα από τους Έλληνες, χρήματα, όνειρα, δουλειά, ιδανικά, χαμόγελο, κράτος δικαίου, κοινωνική πρόνοια, παιδεία, θρησκεία, ιστορική μνήμη, περηφάνια, προσπαθούν με όλα τα μέσα να μας εξοντώσουν ακόμα και βιολογικά σαν Έθνος, με την υπογεννητικότητα, την λαθρομετανάστευση, τον ξενιτεμό κυρίως της μορφωμένης νεολαίας. Τώρα πια ρίχνουν στην μάχη της προπαγάνδας τα τελευταία βέλη της φαρέτρας τους. Αφού έφτιαξαν έναν, μάλλον κατ’ ευφημισμό, «αντιρατσιστικό» νόμο – έκτρωμα, προσπαθούν, με ένα νομικίστικο προσωπείο, να σπείρουν τον τρόμο στους Έλληνες και να τους δημιουργήσουν τεχνητές ενοχές στηριζόμενοι στην μεγαλοψυχία του Έλληνα. Όλα τα μέσα εκμαυλισμού συνειδήσεων (ιδιωτικά και κρατικά) και οι καλεσμένοι μαϊντανοί τους, αφού σπείρουν τον τρόμο με δυσβάσταχτους φόρους, με κατασχέσεις, με μειώσεις μισθών και συντάξεων, σαν κερασάκι στην τούρτα συνεχίζουν να τρομοκρατούν, με τον μπαμπούλα του αντιρατσιστικού νόμου, όσους υγιώς σκεπτόμενους Έλληνες θέλουν τα παιδιά τους να πηγαίνουν με ασφάλεια στα σχολεία, θέλουν να ανήκει η Ελλάδα στους Έλληνες. Καλά, παιδεία πολλά χρόνια τώρα δεν έχουμε, τώρα θέλουν να καταργήσουν ακόμα και αυτή την κουτσουρεμένη εκπαίδευση που έδιναν στα παιδιά μας. Με την απειλή του Εισαγγελέα και τον φόβο, προσπαθούν να καταστείλουν το φρόνημα του Ελληνικού λαού. Αλήθεια για ποιον εισαγγελέα ομιλούν, αυτόν που δεν είδε τίποτα επιλήψιμο στο φεστιβάλ της πρέζας, αυτόν που δεν είδε τα δεκάχρονα αγοράκια ντυμένα και βαμμένα σαν πόρνες, στην «παρέλαση υπερηφάνειας» (των ομοφυλόφιλων).
Φυσικά όλοι αυτοί οι «πλέρια δημοκράτες» προπαγανδίζουν και τρομοκρατούν τους Έλληνες, καθημερινά στα «τουρκοκάναλα», ερήμην της Χρυσής Αυγής, γιατί προφανώς δεν έχουν επιχειρήματα και είναι τόσο σαθρός ο λόγος τους που οποιοσδήποτε στοιχειωδώς λογικός άνθρωπος μπορεί να τους ξεσκεπάσει και όλοι να καταλάβουν το πόσο ψεύτες είναι. Βέβαια ο Σωκράτης έλεγε ότι: ‘’εν απουσία μου τους επιτρέπω και να με δείρουν’’, αλλά καλά θα ήταν που και που, έτσι για να σπάσει η μονοτονία της ανθελληνικής προπαγάνδας, να εμφανίζεται κάποιο στέλεχος της Χρυσής Αυγής στα ΜΜΕ. Τι λέμε τώρα; αυτοί οι απάτριδες τρέμουν, είναι δυνατόν να αντιμετωπίσουν τον μεστό λόγο, με ετικέτες, ψέματα και πομφόλυγες.


Κατ’ αρχάς είναι σχεδόν σίγουρο ότι όλοι αυτοί οι εθνομηδενιστές, δεν ξέρουν καν τι είναι ρατσισμός. Θεωρούν, κάθε τυχόν αδίκημα που έχει θύμα λαθρομετανάστη «ρατσιστικό έγκλημα», προκειμένου να πλήξουν επικοινωνιακά τον Λαϊκό Σύνδεσμο. Ματαιοπονείτε, αφού πολλάκις έχουν αποδειχτεί οι συκοφαντίες σας και το γεγονός ότι κατά κόρον αλλοδαποί εγκληματούν κατά αλλοδαπών και αρκετές φορές και κατά Ελλήνων, με τον πλέον ειδεχθή τρόπο: Πάρος, Κέρκυρα, οδός Ιουλιανού κλπ.
Δεν το λένε οι Εθνικιστές, αλλά η επιστήμη της Βιολογίας ότι: «η διάκριση των ανθρώπων σε φυλές προέρχεται από τη φύση» Μάλιστα το ‘’Μέγα Λεξικόν της Ελληνικής Γλώσσης’’ των Liddel & Scott στο λήμμα ‘’Φυλή’’ γράφει «φυλή είναι άθροισμα ανθρώπων εκ φύσεως διακρινομένων από των άλλων». Οι νόμοι της φύσεως έχουν μια παραξενιά: είναι απαραβίαστοι Τι να κάνουμε; να πάμε κόντρα στη φύση για να βγουν σωστοί οι λαθρολάγνοι; Κάθε ανθρώπινη φυλή λοιπόν έχει τα ιδιαίτερα χαρακτηριστικά της που σύμφωνα με αυτά ανελίσσεται στο παγκόσμιο γίγνεσθαι ή όχι. Σε πείσμα των απανταχού ανθελλήνων η Ελληνική φυλή διατηρώντας την καθαρότητά της μεγαλούργησε, αφού είναι αυτή που δημιούργησε ότι λέμε σήμερα πολιτισμό, είναι αυτή που δημιούργησε παντοκρατορίες και αυτοκρατορίες. Προσφέραμε απλόχερα στην ανθρωπότητα το σύνολο των επιστημών, την φιλοσοφία, την λογική, τον αθλητισμό, το θέατρο, τη λογοτεχνία, τις καλές τέχνες, γενικά ότι αποκαλούμε σήμερα πολιτισμό. Ακόμα προσφέραμε τη θεία γλώσσα μας, αφού χωρίς τις Ελληνικές λέξεις καμία άλλη γλώσσα και κυρίως καμία επιστήμη δεν μπορεί να «λειτουργήσει». Είναι τόσο καθοριστικός ο ρόλος των Ελλήνων στην παγκόσμια ιστορία, που ακόμα και η υδρόγειος χωρίζεται σε Ανατολή και Δύση παίρνοντας σαν κέντρο (ομφαλό) τον Ελληνικό χώρο.
Εκτιμώ ότι δεν είναι καλύτερος κανένας εβραίος που του επιτρέπεται από τους ταγούς της παγκοσμιοποίησης, οι οποίοι απεργάζονται τον θάνατο του Ελληνισμού, να υπερασπίζεται τη φυλετική του καθαρότητα ακόμα και με νόμους και με γενοκτονία εις βάρος των Παλαιστινίων, γιατί όπως λέει και η Βίβλος στο βιβλίο “Ησαΐας”: «ο εβραίος είναι σπέρμα ευλογημένο υπό του Θεού». Έλεος! «υπερευαίσθητοι» διεθνιστές φροντίστε πρώτα να καταδικάσετε για ρατσισμό τα αφεντικά σας και μετά ελάτε να εξαπολύετε τις επιστημονικοφανείς μπαρούφες σας για τους Έλληνες.
Τι να κάνουμε η τύχη αποφάσισε μία εξαιρετικά χαρισματική φυλή (γονότυπος) να κατοικεί σε έναν ευλογημένο τόπο, ώστε να μπορεί να αναδείξει και αναπτύξει τα καλά χαρακτηριστικά της (φαινότυπος). Για να μπορέσουμε όμως να κρατήσουμε αυτό το ‘’γωνιακό οικόπεδο’’ (πλούσιο υπέδαφος, εύφορη γη, ήπιο σχεδόν ιδανικό κλίμα, ποικιλότητα, κομβικό σημείο ως σταυροδρόμι τριών ηπείρων, αμέτρητα φυσικά λιμάνια κλπ), θα πρέπει να κατοικείται από έναν λαό λεόντων και το κυριότερο να έχει ανάλογα ικανή ηγεσία. Όλα τα σχέδια των οπαδών του Mαμμωνά αποβλέπουν ακριβώς στο αντίθετο, να καταστρέψουν αυτή την υπέροχη φυλή, με όλους τους τρόπους και εσχάτως και βιολογικά, αλλά επειδή αυτό είναι αρκετά δύσκολο φροντίζουν να τοποθετήσουν μια κατ’ ευφημισμό ‘’ηγεσία’’ οσφυοκαμπτών, πρόθυμη να εκτελέσει με μαθηματική ακρίβεια τα σχέδια τους.
Την συνέχεια και την καθαρότητα της Ελληνικής φυλής δεν μπορεί να την αλλάξει κανένας νόμος. Άλλωστε μην ξεχνάμε ‘’Κάποιος μπορεί να πάρει την Ελληνική υπηκοότητα που είναι νομική κατάσταση, αλλά με διοικητικές πράξεις δεν μπορεί να γίνει Έλληνας που είναι βιολογική πραγματικότητα’’. ‘’Εκ των προγόνων άρχεσθαι’’ για να θέσουμε το θέμα με μια χρονική σειρά. Οι πρόγονοί μας ακόμα από τους Ορφικούς ύμνους και από τα Αργοναυτικά ήξεραν την σημασία της καθαρότητας του αίματος (φυλής) και αναφερόντουσαν σε φύλλα ανθρώπων (άξενα φύλλα, βάρβαρα φύλλα κλπ) για να έρθουμε στην Ιλιάδα όπου ο Γλαύκος καυχάται για την καταγωγή του: «αίματος εύχομαι είναι» όπως και στην Οδύσσεια ο Μενέλαος για τον Τηλέμαχο: «Αίματος είς αγαθοίο» κλπ. Φυσικά λίγο αργότερα ο Ηρόδοτος έδωσε τον ακριβέστατο μοναδικό ορισμό για το Ελληνικό Έθνος: Το όμαιμον, το ομόγλωσσον, το ομόθρησκον και το ομότροπον. Τέλος ο τόσο διαστρεβλωμένος (από τους ελληνόφωνους) εθνικιστής πρόγονός μας Ἰσοκράτης, στον «Πανηγυρικό» στίχοι 23-24, έγραφε "μολογεται μν γρ τν πόλιν μν ρχαιοτάτην εναι κα μεγίστην κα παρ πσιν νθρώποις νομαστοτάτην· οτω δ καλς τς ποθέσεως οσης, π τος χομένοις τούτων τι μλλον μς προσήκει τιμσθαι. Ταύτην γρ οκομεν οχ τέρους κβαλόντες οδ' ρήμην καταλαβόντες οδ' κ πολλν θνν μιγάδες συλλεγέντες, λλ' οτω καλς κα γνησίως γεγόναμεν στ' ξ σπερ φυμεν, ταύτην χοντες παντα τν χρόνον διατελομεν, ατόχθονεςντες κα τν νομάτων τος ατος οσπερ τος οκειοτάτους τν πόλιν χοντες προσειπεν".
Έκτοτε αυτή η μοναδική υπέροχη Ελληνική φυλή έδωσε πολλούς αγώνες (ποταμούς αιμάτων έχυσαν οι Έλληνες) για να κατοικεί σε αυτήν την ευλογημένη γωνιά και να διατηρήσει την Ελευθερία της, την καθαρότητά της, την θρησκεία της, την γλώσσα της και τα έθιμά της. Τι να πρωτοαναφέρουμε τα Μηδικά με Λεωνίδα και Θεμιστοκλή, Γρανικό, Ισσό, Γαυγάμηλα, με Μέγα Αλέξανδρο, Κλειδί με Βασίλειο Βουλγαροκτόνο (Κύριοι αντιρατσιστές πώς να τον λέμε γιατί έτσι ακούγεται ρατσιστικό;), Άλωση Πόλης με τον τελευταίο Σπαρτιάτη Αυτοκράτορα, τον μαρμαρωμένο μας Βασιλιά, Μανιάκι, Τριπολιτσά, Δερβενάκια με τον Γέρο του Μωριά, το Μεσολόγγι, Βαλκανικούς Πολέμους, Μικρασιατική εκστρατεία, το διπλό ‘’ΟΧΙ’’, σε δύο αυτοκρατορίες, του 1940-’41, τον συμμοριτοπόλεμο, την ΕΟΚΑ. Ο Λεωνίδας αντιμετώπισε αγέρωχα τα στίφη των βαρβάρων για να μην προδώσει τους νόμους της Σπάρτης. Το γένος πήρε τα όπλα το 1821 για του Θεού την πίστη την Αγία και της Πατρίδος την Ελευθερία. Οι Βαλκανικοί πόλεμοι για την απελευθέρωση του σκλαβωμένου αδελφού. Τα λόγια του Κυβερνήτη Ι. Μεταξά «Υπάρχουν στιγμές κατά τις οποίες ένας λαός οφείλει, αν θέλει να μείνει μεγάλος, να είναι ικανός να πολεμήσει. Έστω και χωρίς ελπίδα νίκης. Μόνον διότι πρέπει.» αποτελούν την πεμπτουσία του Αλβανικού Έπους. Πουθενά σ’ αυτούς τους αγώνες δεν γίνεται μνεία καν της «Δημοκρατίας». Απ’ όλους αυτούς τους αγώνες, απ’ όλο αυτό το Πάνθεον των ηρώων επώνυμων και ανώνυμων το Ελλαδιστάν τιμά με τριήμερο εορτασμό το «Πολυτεχνείο». Φυσικά γιατί να μαθαίνουμε για τον Λεωνίδα, τον Κωνσταντίνο Παλαιολόγο, τον Κολοκοτρώνη, τον Δαβάκη; εδώ υπάρχουν οι αγωνιστές του Πολυτεχνείου που όταν κυβέρνησαν έφεραν την Ελλάδα μας στα σημερινά χάλια, που κατάντησαν το περήφανο Έθνος μας μια άμορφη ανθρωπομάζα, επαιτούσα από τα ‘’χθεσινά Αγριογούρουνα’’ (για να θυμηθούμε και την μεγάλη μορφή του Περικλή Γιαννόπουλου), για τη δόση της σε ευρώ.
Μας φόρτωσαν με εκατομμύρια λαθρομετανάστες, πού έχουν μηδενική εκτίμηση στην ανθρώπινη ζωή, που κουβαλάνε αρρώστιες, ναρκωτικά, άλλη κουλτούρα, κλπ μόνο και μόνο για να μπολιάσουν το Ελληνικό αίμα με τον ιό της πολυπολιτισμικότητας. Παράλληλα δεκάδες χιλιάδες Ελληνόπουλα δεν γεννιούνται, λόγω της οικονομικής κρίσεως, ποτέ. Νομίζετε κύριοι του ΔΝΤ ότι καταφέρατε να δαμάσετε τον Ελληνικό λαό και ότι είναι άξιος ο «μισθός» των ντόπιων υπαλληλίσκων σας, της γενιάς του πολυτεχνείου; Πλανάσθε πλάνην οικτράν, τώρα υπάρχουν οι Έλληνες Εθνικιστές, οι οποίοι θα σταματήσουν τα καταχθόνια σχέδιά σας.
Στα πλαίσια της επίκαιρης καραμέλας του «αντιρατσισμού», έχουμε ακούσει πολλές γελοιότητες, θα ήθελα όμως να σταθώ λίγο στην αίολη αρλούμπα του ‘’ξένιου Δία’’. Καλά αυτοί οι πιθηκίζοντες, υποτιθέμενοι πνευματικοί ταγοί, δεν κάνουν ούτε τον κόπο να διαβάσουν τις πηγές (την πλούσια κλασσική βιβλιογραφία μας), όταν λέγουν τις μπουρδολογίες τους στα μέσα μαζικού εκμαυλισμού. Η μοναδική αλήθεια είναι ότι η λέξη ‘’ξένος’’ στην αρχαία Ελλάδα σήμαινε φίλος (πρόσωπο ιερό, που έπρεπε να τύχει κάθε δυνατής φροντίδας από τον φιλοξενούντα, αφού αυτός ήταν ανυπεράσπιστος και ευάλωτος) μόνο αν ήταν Έλληνας, κάτοικος άλλης πόλης. Ακόμα και σε αυτή την περίπτωση ο ‘’ξένος’’, μπορούσε να μείνει για πολύ μικρό χρονικό διάστημα, αλλιώς εθεωρείτο ‘’μέτοικος’’, δεν είχε πολιτικά δικαιώματα και πλήρωνε ειδικό φόρο: το ‘’μετοίκιον’’. Αν ο ‘’ξένος’’, ήταν αλλόφυλος (βάρβαρος) τότε αυτή σήμαινε εχθρός, όπως ακριβώς έχει αποδοθεί η λέξη ‘’ξένος’’ στις λατινογενείς γλώσσες: ‘’hostis’’, που σημαίνει πρωτίστως εχθρός. Οι μοναδικοί βάρβαροι κάτοικοι των Ελληνικών πόλεων ήταν οι δούλοι, που φυσικά δεν είχαν την σκληρή αντιμετώπιση, που μας παρουσιάζουν οι κακόβουλοι προπαγανδιστές του Hollywood’’, αλλά ζούσαν ανθρώπινα.
Με περισσό θράσος και υποκρισία εμφανίζονται όλοι αυτοί οι «επαγγελματίες αντιρατσιστές» και κάνουν δηλώσεις για τον ρατσισμό, τις οποίες βέβαια αναπαράγουν με φανατισμό όλα τα τουρκοκάναλα.
Κύριοι των ΜΚΟ σε ποια τρύπα κρυβόσασταν τόσα χρόνια που οι Έλληνες της Β. Ηπείρου, της Κωνσταντινούπολης, της Ίμβρου και Τενέδου, της Β. Κύπρου, του Μοναστηρίου κλπ καταπιέζονται; Πόσες σχετικές δηλώσεις έχετε κάνει;
Ρίχνετε κροκοδείλια δάκρυα για μερικές δεκάδες προσφυγόπουλα που δεν θα πάνε στο σχολείο (ο Θεός ή ο Αλλάχ να το κάνει σχολείο). Μήπως μπορείτε να μας πείτε πόσες ΜΚΟ δραστηριοποιούνται στις χώρες της Άπω Ανατολής, όπου εκατοντάδες χιλιάδες παιδάκια οδηγούνται στην πορνεία. Μάλλον ζητάω πολλά. Φυσικά δεν μπορείτε να τα βάλλετε με αυτούς που σας πληρώνουν. Άλλωστε το ίδιο καλά πληρώνουν και για να ικανοποιήσουν τις σεξουαλικές τους διαστροφές.
 «Πονόψυχοι» αλληλέγγυοι, πόσο ενδιαφέρεστε για τα δύο εκατομμύρια των προσφύγων – λαθρομεταναστών που υπάρχουν στην Τουρκία; Μήπως εκεί ζουν σε κλιματιζόμενα πολυτελή σπίτια, πηγαίνουν όλα τα παιδιά τους σχολείο; Αλλά ξέχασα στην Τουρκία έχουν μια «πλέρια δημοκρατική» κυβέρνηση του κουμπάρου, σύγχρονου σουλτάνου, συνεπώς τους «περιποιείται» καταλλήλως.
Ακριβοπληρωμένοι υπαλληλίσκοι των καναλαρχών, οδύρεστε για τους βομβαρδισμούς στο Χαλέπι. Πότε όμως ενημερώσατε ότι το Χαλέπι είναι το προπύργιο των ανθρωπόμορφων κτηνών, των τζιχαντιστών.
Πού ήσασταν λαθρολάγνοι – αλληλέγγυοι, όταν στην κρίση του Κοσσυφοπεδίου ουτσεκάδες αλβανοί οδηγούσαν κατά εκατοντάδες τα Σερβόπουλα σε ιατρεία – σφαγεία για να τροφοδοτήσουν με νέα ανθρώπινα μέλη το διεθνές παραεμπόριο οργάνων. Δεν ήξερε ο «ποταμίσιος αρχηγός» για τις «ύποπτες» πτήσεις από Πρίστινα, όταν υποστήριζε με φανατισμό τους βομβαρδισμούς του ΝΑΤΟ. Αλλά τότε έπρεπε να δώσει τα διαπιστευτήριά του στους διεθνείς τοκογλύφους για να ανέβει με «ασανσέρ» στη δημοσιογραφία και στην πολιτική σκηνή. Ευτυχώς, όπως όλοι του σιναφιού του, είναι διάττοντας αστέρας, σύντομα θα εξαφανιστεί.
Κύριοι ‘’αντιρατσιστές’’, επειδή ξέρω πόσο «λατρεύετε» τη Δημοκρατία και το Σύνταγμα και «σέβεστε» τις αποφάσεις του Ελληνικού λαού, γιατί δεν κάνετε κάτι πολύ δημοκρατικό; Ένα Δημοψήφισμα! Άλλωστε πρόκειται για το σοβαρότερο θέμα όπως εσείς λέτε και εγώ συμφωνώ, για άλλους λόγους, (πρόκειται για την επιβίωση της φυλής μας). Ρωτήστε αβίαστα και δημοκρατικά τους Έλληνες: Θέλουν τα εκατομμύρια λαθρομετανάστες στον τόπο τους; Φοβάστε, εσείς οι δημοκράτες τη λαϊκή βούληση; Ή μήπως φοβάστε ότι το ποσοστό του «όχι» θα είναι παρόμοιο με το αντίστοιχο της Ουγγαρίας; Άντε τώρα να βγάζουμε το δημοψήφισμα άκυρο, βέβαια στον εντολοδόχο πρωθυπουργό έρχεται πολύ πιο εύκολο να πάρει το «όχι» και να το κάνει «ναι».
Καθημερινά όλο και περισσότεροι Έλληνες αντιλαμβάνονται ότι θέλουν να μας κάνουν Ελλαδιστάν, μια ευρωπαϊκή χαβούζα που ανοίγει τις αγκάλες της και περιθάλπει, μεταξύ άλλων, τα εγκληματικά στοιχεία των πιο υπανάπτυκτων χωρών, σπαταλώντας ασυστόλως τα πετσοκομμένα λεφτά του λαού μας, για hot spot, κοινωνικές και νοσοκομειακές παροχές, άσυλα, φαγοπότια, εκπαίδευση και εκδηλώσεις συμπαράστασης των λαθρομεταναστών. Πολύ πρόσφατα, υπουργός της κυβέρνησης, απαντώντας αναιδέστατα, σε πολύ εύστοχη ερώτηση του Ηλία Κασιδιάρη, δήλωσε ότι μόνο το 2015, το «προσφυγικό» μας στοίχισε 1,8 δις ευρώ. Που προφανώς κόπηκαν από εσένα Έλληνα, από την περίθαλψη, από τους μισθούς, από τις συντάξεις, από τα καινούργια νοικοκυριά που για οικονομικούς λόγους δεν μπορούν να ανοίξουν, από τους Έλληνες που δεν θα γεννηθούν ποτέ.
Εκφοβίστε όσο μπορείτε τον Έλληνα, κραδαίνοντας την «δαμόκλειο σπάθη» του αντιρατσιστικού νόμου, αδιαφορούμε. Όλα θα γίνουν μπούμερανγκ. Οι Έλληνες εθνικιστές είναι από ατσάλι και ως γνωστόν το ατσάλι όσο το χτυπάς σκληραίνει. Αυτοί θα αφυπνίσουν, από τον βαθύ ύπνο των χειραγωγημένων, τον Ελληνικό λαό. Αυτοί θα αποτελέσουν τα πρότυπα που θα ξαναγεννηθεί το φρόνημα στους Έλληνες.
Ευχαριστούμε τους ψεύτες, υποκριτές ανθέλληνες που μας στέλνουν κατά κύματα τους Έλληνες, που αγαπούν την αλήθεια, να πλαισιώσουν τις φάλαγγες της Χρυσής Αυγής. Όλα δείχνουν ότι ο Θεός της Ελλάδος θέλει να παραδώσει σύντομα το τιμόνι αυτού του ευλογημένου τόπου στα στιβαρά χέρια του Νίκου Μιχαλολιάκου, ώστε να επέλθει η Νέμεσις για όλους αυτούς τους υποτακτικούς των διεθνών τοκογλύφων και το Ελληνικό Έθνος να ξαναβρεί τις αξίες του, να ξαναβρεί το χαμόγελό του. Να ξαναγίνει η Ελλάδα Ελληνική.
Ίσως σήμερα, που δεχόμαστε μια νέα εισβολή αλλοεθνών, οι οποίοι συνεπικουρούνται από ντόπιους Πήλιους Γούσηδες, ο παιάν των Σαλαμινομάχων να φαντάζει πολύ επίκαιρος:
Ὢ παῖδες Ἑλλήνων, ἴτε, ἐλευθεροῦτε πατρίδ’ ἐλευθεροῦτε δέ παῖδας, γυναῖκας, Θεῶν τε πατρώων, ἔδη θήκας τε προγόνων ̇νῦν ὑπέρ πάντων ἀγών.
Ρίκα Θωμάκου


Διαβάστε περισσότερα: http://www.xryshaygh.com/enimerosi/view/antiratsistikos-ekfobismos-to-teleutaio-oplo-tou-anthellhnismou#ixzz4NNM3ETve

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου