OOOO

OOOO
Η ΕΛΛΑΔΑ ΘΑ ΝΙΚΗΣΕΙ ΜΙΑ ΝΕΑ ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ ΤΟΥ ΕΛΛΗΝΙΣΜΟΥ ΞΗΜΕΡΩΝΕΙ

Πέμπτη 20 Οκτωβρίου 2016

Ομολογία Σουλτς: ‘Ήμουν ένας αποτυχημένος αλκοολικός, ο οποίος έπινε ό,τι έβρισκε…

Ομολογία Σουλτς: ‘Ήμουν ένας αποτυχημένος αλκοολικός, ο οποίος έπινε ό,τι έβρισκε…Παρασκευή, 21 Οκτωβρίου 2016 - 00:28

      23
Ομολογία Σουλτς: ‘Ήμουν ένας αποτυχημένος αλκοολικός, ο οποίος έπινε ό,τι έβρισκε…
Για τις αήθεις, απαράδεκτες και αλλοπρόσαλλες συμπεριφορές κάποιων ανθρώπων, οι εξηγήσεις είναι πολύ πιθανόν να βρίσκονται σε κομμάτια της ζωής τους από το παρελθόν, οι οποίες όμως μπορεί να τους επηρεάζουν ακόμη, άσχετα αν οι ίδιοι ίσως δεν μπορούν να το αντιληφθούν.
Μία τέτοια περίπτωση φαίνεται να είναι και αυτή του γνωστού ανθέλληνα Μάρτιν Σουλτς. Ο πρόεδρος του Ευρωπαϊκού Κοινοβουλίου σε συνέντευξή του στο περιοδικό «Bunte» μίλησε για την προσωπική μάχη που έδωσε με τον αλκοολισμό, υποστηρίζοντας ότι δεν έχει ξαναπιεί αλκοόλ από το 1980 (καλά, μην παίρνει και όρκο…)
.

Μιλώντας για τις δύσκολες στιγμές εκείνης της εποχής είπε ότι «Δεν έχω τίποτα να κρύψω» (ε, όχι και τίποτα…), ενώ στην συνέχεια πρόσθεσε χαρακτηριστικά ότι: «Ίσως αυτό μπορεί να δώσει στους άλλους το κουράγιο να ξεπεράσουν τον δικό τους εθισμό». Οι χειρότερες στιγμές, όπως εξήγησε, ήταν όταν ξυπνούσε το πρωί με το αίσθημα της αποτυχίας και έπινε ό,τι έβρισκε.
Κάθε μέρα… Όταν, λοιπόν, ο ίδιος ομολογεί ότι ξυπνούσε ως.. «λούζερ» κάθε πρωί και κατέβαζε τον… Δούναβη, κάθε άλλος χαρακτηρισμός ωχριά.
Φαίνεται, όμως, ότι οι επιπτώσεις του αλκοολισμού έχουν αποτυπωθεί σε μόνιμη βάση στην ανάγωγη και απρεπή συμπεριφορά του μέσα στο Ευρωκοινοβούλιο. Έτσι εξηγείται η ανάρμοστη κίνησή του να αποβάλλει στο παρελθόν από την αίθουσα του Ευρωκοινοβουλίου τον Ευρωβουλευτή της ΧΡΥΣΗΣ ΑΥΓΗΣ Ελευθέριο Συναδινό, για να μην μιλήσουμε για άλλου είδους παραληρήματα, τα οποία έχουν να κάνουν με την έκφραση πολιτικών απόψεων, οι οποίες, αν μη τι άλλο, δεν χαρακτηρίζονται για την… νηφαλιότητά τους.
Και όμως, ο αυτοχαρακτηριζόμενος ως αποτυχημένος, Σουλτς, είναι σήμερα στην κορυφή ενός τόσο υψηλού θεσμικού αξιώματος, παίζοντας με τις τύχες εκατοντάδων εκατομμυρίων Ευρωπαίων.
ΓΙΩΡΓΟΣ ΜΑΣΤΟΡΑΣ


Διαβάστε περισσότερα: http://www.xryshaygh.com/enimerosi/view/omologia-soults-hmoun-enas-apotuchhmenos-louzer-alkoolikos-o-opoios-epine-o#ixzz4NhNZt5y0

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου