OOOO

OOOO
Η ΕΛΛΑΔΑ ΘΑ ΝΙΚΗΣΕΙ ΜΙΑ ΝΕΑ ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ ΤΟΥ ΕΛΛΗΝΙΣΜΟΥ ΞΗΜΕΡΩΝΕΙ

Παρασκευή 2 Σεπτεμβρίου 2016

Η άθεη και ανθελληνική συμμορία του Τσίπρα καταργεί τα θρησκευτικά από τα σχολεία - Τους κάνει πλάτες ο Ιερώνυμος!

Η άθεη και ανθελληνική συμμορία του Τσίπρα καταργεί τα θρησκευτικά από τα σχολεία - Τους κάνει πλάτες ο Ιερώνυμος!Παρασκευή, 2 Σεπτεμβρίου 2016 - 13:38

      83
Η άθεη και ανθελληνική συμμορία του Τσίπρα καταργεί τα θρησκευτικά από τα σχολεία - Τους κάνει πλάτες ο Ιερώνυμος!
Ταφόπλακα βάζουν οι άθεοι μαρξιστές του Σύριζα στο μάθημα των Θρησκευτικών, στην Ορθοδοξία και στην ανάπτυξη της εθνικής και θρησκευτικής συνείδησης όπως ορίζει το Σύνταγμα.
Χθες ο Φίλης προανήγγειλε την κατάργηση των Θρησκευτικών και την αντικατάσταση τους με το μάθημα «Ιστορίας των Θρησκειών», δηλώνοντας μάλιστα ότι έχει και την συναίνεση της νεοφιλελεύθερης ψευτοδεξιάς του Μητσοτάκη.


Σε αυτήν την ανίερη και άκρως αντεθνική κίνηση του υπουργείου Παιδείας φαίνεται ότι δυστυχώς υπάρχει και η συναίνεση του Αρχιεπισκόπου Ιερωνύμου.
Το μίσος της άθεης και ανθελληνικής συμμορίας του Σύριζα προς τον Χριστιανισμό και την Ορθόδοξη Πίστη δεν εμποδίζεται από τον Ιερώνυμο, όπως φάνηκε και από την χθεσινή συνάντηση που είχαν χθες ο Αρχιεπίσκοπος με τον Τσίπρα.
Πληροφορίες λένε ότι στην συνάντηση τέθηκε το θέμα της αξιοποίησης της εκκλησιαστικής περιουσίας, καθώς η κυβέρνηση αναζητά εναγωνίως "ζεστό χρήμα", το κυριότερο όμως είναι ότι η Εκκλησία της Ελλάδος συναινεί, υποχωρεί και αποχωρεί από κάθε δραστηριότητα της Εθνικής Παιδείας σύμφωνα με τις επιταγές των δανειστών.
Το σχέδιο της ανθελληνικής κυβέρνησης για εξοβελισμό της Ορθοδοξίας εξελίσσεται κανονικά και δυστυχώς ο Αρχιεπίσκοπος δεν αντιδρά...


Διαβάστε περισσότερα: http://www.xryshaygh.com/enimerosi/view/h-atheh-kai-anthellhnikh-summoria-tou-tsipra-katargei-ta-thrhskeutika-apo-t#ixzz4J7AUzGOg

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου