OOOO

OOOO
Η ΕΛΛΑΔΑ ΘΑ ΝΙΚΗΣΕΙ ΜΙΑ ΝΕΑ ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ ΤΟΥ ΕΛΛΗΝΙΣΜΟΥ ΞΗΜΕΡΩΝΕΙ

Τρίτη 16 Αυγούστου 2016

Ύποπτη σιωπή από την Αστυνομία της Ευρώπης για περιστατικά που όζουν ισλαμιστική τρομοκρατία

Ύποπτη σιωπή από την Αστυνομία της Ευρώπης για περιστατικά που όζουν ισλαμιστική τρομοκρατίαΤρίτη, 16 Αυγούστου 2016 - 21:39

      30
Ύποπτη σιωπή από την Αστυνομία της Ευρώπης για περιστατικά που όζουν ισλαμιστική τρομοκρατία
Τρία περιστατικά επιθέσεων που "μυρίζουν" ισλαμικό εξτρεμισμό και τζιχαντιστική τρομοκρατία έλαβαν χώρα τις τελευταίες ημέρες σε Ελβετία, Βέλγιο και Γερμανία.
Κοινή συνισταμένη και των τριών συμβάντων είναι οι τυφλές επιθέσεις με όπλα και μαχαίρια και το κυριότερο είναι ότι δεν δημοσιεύονται τα κίνητρα, η ταυτότητα και η καταγωγή των δραστών.
Συγκεκριμένα, μία γυναίκα πέθανε και δύο κορίτσια νοσηλεύονται σε σοβαρή κατάσταση, μία ημέρα μετά την επίθεση που δέχτηκαν σε τρένο στην Ελβετία, από έναν άντρα που ήταν οπλισμένος με μαχαίρι, ενώ είχε στην κατοχή του κι εύφλεκτο υγρό. Η 34χρονη γυναίκα υπέκυψε στα τραύματά της, ενώ τα δύο κορίτσια, ηλικίας 6 και 17 ετών νοσηλεύονται σε σοβαρή κατάσταση, όπως και ο δράστης της επίθεσης, που τραυματίστηκε από τη φωτιά που άναψε στο τρένο. Πέντε άνθρωποι τραυματίστηκαν από το μαχαίρι ή έπαθαν εγκαύματα από τη φωτιά που άναψε στο τρένο, ο 27χρονος δράστης, κοντά στον σταθμό του Ζάλετς. Η αστυνομία διερευνά το κίνητρο της επίθεσης, ενώ έκανε έρευνα στο σπίτι του δράστη, που κατοικεί σε γειτονικό καντόνι. Τα ευρήματα της έρευνας δεν έχουν δημοσιοποιηθεί.
Ακόμη, άγνωστος άνδρας άνοιξε πυρ στο κέντρο της βελγικής πόλης, Γάνδη προτού πυροβοληθεί από την αστυνομία. Εισαγγελείς της Γάνδης επιβεβαίωσαν πως σημειώθηκε επεισόδιο με πυροβολισμούς στο κέντρο της πόλης γύρω στις 6.30 μ.μ., αλλά αρνήθηκε να πει πόσοι άνθρωποι ενεπλάκησαν, αν ο ένοπλος έχει συλληφθεί ή αν το επεισόδιο συνδέεται με την τρομοκρατία. Ο άνδρας πυροβολήθηκε θανάσιμα τρεις φορές στο πόδι και στην κοιλιά, σύμφωνα με το τηλεοπτικό κανάλι VTM.
Τέλος, νέο περιστατικό βίας συγκλονίζει την Κολωνία. Ένας άνθρωπος έχει τραυματιστεί μετά το αιματηρό περιστατικό στο κέντρο της πόλης
 και το πρακτορείο Reuters επικαλείται την γερμανική εφημερίδα Express, αναφέροντας πως δύο ύποπτοι αυτή τη στιγμή διαφεύγουν. Οι πρώτες αναφορές των αυτοπτών μαρτύρων κάνουν λόγο για συμπλοκή μεταξύ κάποιων αγνώστων. Συγκεκριμένα αναφέρουν πως τρία με τέσσερα άτομα φαίνεται να είχαν προβλήματα με έναν άλλο άνδρα και πως υπήρξε συμπλοκή με τους άνδρες να κρατούν τσεκούρια και μαχαίρια! Ένας άνδρας έχει τραυματιστεί και προσπάθησε να διαφύγει με το αυτοκίνητό του, με τους άλλους άνδρες να τον πυροβολούν, με τις σφαίρες να πετυχαίνουν μόνο το αυτοκίνητό του. Λίγο αργότερα αστυνομικοί σταμάτησαν δύο άνδρες που θεωρήθηκαν ύποπτοι, ενώ μέχρι στιγμής το κίνητρο της επίθεσης παραμένει άγνωστο.

Όπως φαίνεται ένα πέπλο σιωπής έχει πέσει σε όλη την Ευρώπη για περιστατικά βίας που φαίνεται να συνδέονται με τον ισλαμικό εξτρεμισμό, αλλά στο πλαίσιο της "αντιρατσιστικής προπαγάνδας", της πολιτικής των ανοιχτών συνόρων και της ελεύθερης εισβολής λαθρομεταναστών στις ευρωπαϊκές χώρες η ομερτά είναι επιβεβλημένη. 


Διαβάστε περισσότερα: http://www.xryshaygh.com/enimerosi/view/upopth-siwph-apo-thn-astunomia-ths-eurwphs-gia-peristatika-pou-ozoun-islami#ixzz4HXaw5IIz

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου