OOOO

OOOO
Η ΕΛΛΑΔΑ ΘΑ ΝΙΚΗΣΕΙ ΜΙΑ ΝΕΑ ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ ΤΟΥ ΕΛΛΗΝΙΣΜΟΥ ΞΗΜΕΡΩΝΕΙ

Πέμπτη 18 Αυγούστου 2016

Αφγανός «πρόσφυγας» βίασε 4χρονο αγόρι σε “hot spot” στην Γερμανία - Αυτούς θα στείλουν στην Ελλάδα!

Αφγανός «πρόσφυγας» βίασε 4χρονο αγόρι σε “hot spot” στην Γερμανία - Αυτούς θα στείλουν στην Ελλάδα!Τετάρτη, 17 Αυγούστου 2016 - 22:22

      109
Αφγανός «πρόσφυγας» βίασε 4χρονο αγόρι σε “hot spot” στην Γερμανία - Αυτούς θα στείλουν στην Ελλάδα!
Φρίκη προκαλούν τα στοιχεία που αναδύονται από την δίκη ενός αφγανού «πρόσφυγα», ο οποίος έχει ταυτοποιηθεί και με το DNA του για τον βιασμό ενός αγοριού τεσσάρων χρονών σε “Hot Spot” στην πόλη Boostedt, στο βόρειο κρατίδιο Σλέσβιχ-Χόλσταϊν, στη Γερμανία.
Ο Αφγανός, που έχει καταθέσει αίτηση ασύλου, παρέσυρε ένα 4χρονο αγόρι από το Ιράκ στην τουαλέτα του κέντρου φιλοξενίας και του επιτέθηκε σεξουαλικά, ενώ ένας 29χρονος συμπατριώτης του απείλησε με μαχαίρι τον 8χρονο αδελφό του παιδιού για να απομακρυνθεί από το σημείο.


Δεν χρειάζεται... πολλή φαντασία για να προδικάσουμε το τι ακριβώς θα συμβεί τόσο με τον κατηγορούμενο, όσο και με τον συνεργό του. Αμφοτέρων οι αιτήσεις ασύλου θα απορριφθούν, λόγω της καταδίκης τους και αμφότεροι θα σταλθούν πίσω στο... Ελλαδιστάν για να συνεχίσουν την εγκληματική τους δράση.
Στο τέλος, στην Ελλάδα θα παραμείνουν μονάχα τα εγκληματικά στοιχεία, δηλαδή εκατοντάδες χιλιάδες λαθρομεταναστών που θα είναι ταυτοχρόνως και ανάλγητοι εγκληματίες. 


Διαβάστε περισσότερα: http://www.xryshaygh.com/enimerosi/view/afganos-prosfugas-biase-4chrono-agori-se-hot-spot-sth-germania-autous-tha-s#ixzz4Hh86C6VB

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου